Rīt Esplanādē notiks kopīga vingrošana BodyArt treneru vadībā

Ar aicinājumu turpmāk katru pusdienu pārtraukumu vingrot kopā ar kolēģiem, priekšniekiem un klientiem – ikviens rīdzinieks tiek gaidīts uz kopīgu vingrošanu Esplanādes parkā trešdien, 30. aprīlī plkst.14, 15 un 16. Profesionāli treneri demonstrēs vingrojumus, kas īpaši nepieciešami pie datora sēdošajiem darbiniekiem. Fizioterapeiti skaidros "pasmasāžas" un "kolēģu masāžas" pamatprincipus.

Rīt Esplanādē varēs iemācīties vingrinājumus, kas īpaši noderīgi biroja darbiniekiem.

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Rīt Esplanādē varēs iemācīties vingrinājumus, kas īpaši noderīgi biroja darbiniekiem.

 

Dienu pirms maija svētku brīvdienām izvingroties Esplanādē biedrības BodyArt treneru vadībā, iepazīties ar digitālajām veselības uzturēšanas iespējām modernu cilvēku kabatās, nolikt velobraucēja tiesības un daudzas citas lielpilsētas iedzīvotāju veselību veicinošas aktivitātes Rīga 2014 Esplanādes paviljonā aicina Rīgas Domes Labklājības departamenta iniciētā kampaņa "Lielpilsētas ritms pret cilvēka ritmu".

 

Profesionālu treneru sagatavoti īpašie „Biroja vingrojumu piemēri un atbilstoša mūzika” tiks ievietota www.bodyartschool.lv mājas lapā, kur turpmāk ikviens jebkurā brīdī ar, vai bez kolēģiem varēs izvingroties darba dienas vidū.

 

Savukārt Rīgas 1.slimnīcas masieru komanda apņēmusies izmasēt katra biroja darbā saspringtā darbinieka skaustu un iemācīt masāžas elementus, ar kuriem turpmāk kolēģi var atbrīvot viens otru no saspringuma. 


Reklāma
Reklāma

Pasākuma laikā ikviens tiek mudināts arī atklāt savu velo sezonu, oficiāli nokārtojot velobraucēja apliecību CSDD un Lattelecom kopīgi radītajā virtuālajā eksāmena klasē. Savukārt Open bike pašapkalpošanās velodarbnīcā salabot un aprīkot ar atstarotājiem savu divriteni varēs ikviens velo aktīvists.

 

Rīgas Pašvaldības policijas Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas inspektori, Ceļu policijas pārvaldes darbinieki, Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes speciālisti, kā arī policijas palīgs suns Rotto ikvienu pasākuma apmeklētāju aicinās iesaistīties praktiskās aktivitātēs darbojoties velobraucēju drošības, atpūtnieku – peldētāju drošības un sabiedriskās kārtības un drošības Rīgas ielās dažādajās tēmās. 

 

Visas minētās aktivitātes visu vecumu rīdziniekiem un pilsētas viesiem pieejamas bez maksas.