Veselības studija "Lua" - tavai labsajūtai

Ikdienas steigā nereti nemanot piezogas nogurums, kura dēļ nav vēlmes vispār kaut ko darīt. Bieži vien arī cilvēkiem trūkst zināšanu par to, kā parūpēties par sevi un atpūtināt ķermeni. Tieši tāpēc šoreiz stāsts būs par Lua - veselības studiju, kas rūpējas par cilvēka labsajūtu un palīdz atgriezt spēku un enerģiju tad, kad tā ir izsīkusi.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Lua filozofija ir patīkamu, skaistu un uzmundrinošu mirkļu vairošana ikdienas dzīvē. Kā paši Lua cilvēki stāsta, Lua ir iespēja pilsētas ikdienas ātrajā ritmā izbaudīt veldzējošu mirkli profesionālas aprūpes veselībai un skaistumam - ārstnieciskās un estētiskās procedūras ar tūlītēju, bet arī ilglaicīgu efektu. No galvas līdz kājām.

"Lua" nozīmē mēness - skaistais, vieglais skanējums nāk no portugāļu valodas, un salons pastāv par visu, kas nāk viegli, skaisti un vienkārši. Pats Lua stāsts ir par šo mūsu ceļu uz zemes, kas notiek pievilkšanās spēku, elementu mijiedarbības klātbūtnē - zeme, saule, mēness. Mēs stāvam uz zemes ar kājām, mūs nes mugurkauls, to, cik labi mēs jūtamies, atspoguļo mūsu āriene, veselība ir skaistums.

Lua viss tā arī ir - vienkārši, mierīgi un ērti - ar domu, lai mums visiem, kas domā par sevi un citiem, būtu viegli un labi staigāt mūsu dzīvēs. Lua tic, ka pasaule kļūs labāka, ja uzturēsim savu ķermeni aktīvu, prātu mierīgu, un redzēsim sevi kā vienu veselu. 

Tā par sevi stāsta Lua, taču vai patiešām paši cilvēki aizdomājas, kāda ir nozīme tam, kā sevi iepriecinām, palutinām un kādu ietekmi uz cilvēka ķermeni atstāj steidzīgā ikdiena un stress, kuru krājam uz saviem pleciem, savā mugurā un stājā?

Reti kurš cilvēks izvēlas parūpēties par sevi, aizbildinoties, ka ķermeņa masāžas un citas procedūras ir dārgs prieks. Un kāpēc tā ir?

Kāpēc cilvēki izvēlas ēst pārtiku, kas nav kvalitātīva un pēcāk pārdzīvot, ka ir liekais svars? 

Kāpēc cilvēki izvēlas ekonomēt līdzekļus uz procedūrām, kas harmonizē iekšējo pasauli un arī palielina darba spējas?

Tas vienmēr ir kā apburtais aplis, kuram nav iespējams redzēt ne malu, ne robežu.

 

Kāpēc izvēlēties Lua?

Tāpēc, ka šeit ikvienam cilvēkam tiek piešķirta īpaša nozīme, Lua cilvēki strādā ne tāpēc, ka ir nepieciešamība pēc darba, bet tāpēc, ka ir vēlme satikt jaunus cilvēkus, sniegt prieku un harmonizēt ikviena cilvēka sajūtas. Lua cilvēki ir profesionāļi, kas grib savas zināšanas likt lietā, sniedzot prieku un atvieglojuma sajūtu citiem. Turklāt veselības studijai Lua jau ir 2 gadu pieredze. Kā arī  vecāki ir mīļi gaidīti kopā ar savām atvasēm, kamēr mammai vai tētim ir jāparūpējas par savu veselību, Lua administrators uz šo laiku pieskatīs bērnu un bērnam būs iespēja lasīt kādu sev tīkamu grāmatu vai zīmēt.

 

Reklāma
Reklāma

 

Cilvēki bieži vien ir gatavi maksāt lielas naudas summas par dažādām zālēm, operācijām, jo trūkst zināšanu par to, ka mūsdienās pasaule ir tik ļoti attīstījusies, ka cilvēks spēj palīdzēt cilvēkam bez zāļu lietošanas - tikai ar savām zināšānām, kā, piemēram, to dara osteopātija. 

 

 

Vecāki ir mīļi gaidīti kopā ar savām atvasēm, kamēr mammai vai tētim ir jāparūpējas par savu veselību, Lua administrators uz šo laiku pieskatīs bērnu un bērnam būs iespēja lasīt kādu sev tīkamu grāmatu vai zīmēt.

 

Kas ir osteopātija?

Osteopātija ir īpašs virziens medicīnā. Tā ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma, kam pamatā ir filozofija par struktūras un funkcijas vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties.

Neizmantojot ķirurģiskās iejaukšanās, kā arī farmakoloģijas preparātus, dažu apmeklējumu laikā (iespējams - arī pēc pirmā apmeklējuma, atkarībā no veselības stāvokļa) profesionāls ārsts  novērš slimības iemeslu, iedarbojoties uz regulējošām organisma sistēmām caur kaulaudiem, muskuļiem, iekšējiem orgāniem, asinsvadu sistēmu.

Osteopāts diagnosticē ar rokām, izmantojot savu roku pirkstu īpašu jūtīgumu, kurš tiek speciāli trenēts. Kā piemēru var minēt, ka ārsts osteopāts ir spējīgs sajust matu zem 30-40 papīra lapām.

Ārsts osteopāts palīdz saglabāt veselību un ārstē visu cilvēku kopumā. 

 

Un vai tiešām, iegūstot šādas zināšanas, cilvēks vēl joprojām ir gatavs savu ķermeni piepildīt ar zāļu postošo ietekmi?

Man šķiet, ka svarīgi ir novērtēt to, ka cilvēks spēj cilvēkam palīdzēt, taču zāles ir viela, kas ir cilvēka radīta un bieži vien zāļu ietekme ir postoša cilvēka organismam.

 

Svarīgi ir rūpēties par savu templi, kurā mitinies, un saprast, ka kvalitatīvas procedūras ir tās, kas sniedz prieku vēl ilgi un harmonizē iekšējo sajūtu, kas ikvienā mīt, noslēpusies no noguruma un stresa.


Ieskaties: www.luariga.lv