LYL Krila eļļa ieguvusi rekordātru popularitāti Latvijas patērētāju vidū!

Kā liecina starptautiskās farmācijas tirgus izpētes kompānijas IMS dati, LYL Krila eļļa, pagājušā gada nogalē un šī gada pirmajā mēnesī, ierindojusies TOP 20 visvairāk Latvijas aptiekās pirktāko medikamentu augšgalā. Jāņem vērā, ka produkts Latvijas tirgū parādījās tikai pagājušā gada septembra mēnesī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

LYL zīmola vadītājs Kristaps Kosītis uzskata, ka Krila eļļas popularitāte skaidrojama ar produkta unikalitāti un augsto kvalitāti. „Līdz šim Latvijas patērētājam nebija pieejama Omega 3 tik pilnīgā formā. LYL Krila eļļa ir 25 līdz 45 reižu efektīvāka nekā citi Omega 3 nesēji, piemēram, plaši pazīstamā zivju eļļa. Pateicoties krila eļļas sastāvā esošajiem jūras fosfolipīdiem, Omega 3 uzsūcas organismā līdz pat 98%. LYL Krila eļļa satur dabīgo antioksidantu – astaksantīnu, nozīmīgu imūnsistēmas balstu, kas ir 400 reižu spēcīgāks par E vitamīnu un 25 reizes par karotīnu. Šīs trīs galvenās īpašības padara LYL Krila eļļu par neaizvietojamu palīglīdzekli, ja vēlamies rūpēties par savu un savas ģimenes veselību, kā arī katru dienu sagaidīt ar dzīvespriecīgu skatu”, pārliecināts Kristaps Kosītis.

 

LYL Krila eļļa ir pirmā un vienīgā Latvijā. Tās piegādātājs ir  pasaulē visaugstāk vērtētākais un zināmākais jūras bioproduktu ieguvējs un ražotājs no Norvēģijas – Aker Biomarine AS. Ekoloģiski iegūts Antarktiskais krils (Euphausia Superba) ir pilnīgi brīvs no radioaktīvajām vielām un citiem ķīmiskiem piemaisījumiem. 

 

Krili ir mazi vēžveidīgie, kas ir galvenā planktona sastāvdaļa, un dabā to savā uzturā pārsvarā lieto vaļi un pingvīni. Tā ir lielākā biomasa pasaulē, tādēļ liekas ir bažas par to, ka tie būtu jākultivē mākslīgi, pretēji zivīm, kuras zivju eļļas iegūšanai visbiežāk audzē mākslīgi. 

 

Krili ir mazi vēžveidīgie, kas ir galvenā planktona sastāvdaļa, un dabā to savā uzturā pārsvarā lieto vaļi un pingvīni.

Eksperta viedoklis:

Reklāma
Reklāma

Veselīga uztura speciāliste un Klīnikas Premium Medical ārste Inga Pūce atzīst: „Vesels ir tas, kas neslimo, nevis tas, kurš efektīvi ārstējas. Krila eļļa ir viena no tām uztura piedevām, ko vajadzētu lietot visiem un pastāvīgi. Tā pozitīvi iedarbojas gan uz bērna, gan pieaugušā kopējo veselības stāvokli. Uzskaitīšu tikai dažas LYL Krila eļļa pozitīvās iedarbības – to regulāri lietojot, mēs palielinām Omega 3 taukskābju proporciju organismā, kas palēnina ķermeņa novecošanos, balsta imūnsistēmu, normalizē asinsspiedienu, gādā par sirds un locītavu veselību, samazina „slikto” holesterīnu, veicina prāta darbības funkcijas. Kā dietoloģe, es īpaši vēlos izcelt LYL Krila eļļas efektīvo līdzdalību vielmaiņas procesu aktivizēšanā, ķermeņa svara stabilizēšanā, enerģijas rezervju palielināšanā un pašsajūtas uzlabošanā.”

 

LYL zīmols sava produkta līnijas pilnveidošanā neapstājas un ar šo mēnesi tirgū ir ienācis jauns LYL Krila eļļas veids ar kapsulām, kas izgatavotas no zivju želatīna, tādējādi piemērots tam patērētāju lokam, kas uzturā nevēlas lietot gaļu (tai skaitā arī veģetāriešiem), ar lielāku kapsulu skaitu iepakojumā un ar īpaši izstrādātu, ekskluzīvu dizainu, kas ļauj LYL Krila eļļu izmantot kā lielisku ideju dāvanai!

 

LYL Krila eļļu var iegādāties Latvijas aptiekās, ekoproduktu veikalos, sporta klubos un skaistumkopšanas salonos.

 

LYL love your life® ir zīmols, kas patērētājam piedāvā augstvērtīgu un kvalitatīvu uztura bagātinātāju klāstu. Zīmola pamatuzdevums ir gādāt par Latvijas iedzīvotāju veselību, dodot patērētajam iespēju papildināt vai pat novērst mūsu platuma grādos organismam tik nepieciešamo uzturvielu trūkumu. 

 

Ieskaties: www.krilaella.lv