Kā Krila eļļa no Ecolife var sacenties ar zivju eļļu?

Šī gada septembrī Latvijas aptieku piedāvājumā parādījies produkts, kas var absolūti mainīt cilvēku izpratni par Omega 3 produktu jēgu un efektīgumu un, iespējams, arī uztura bagātinātāju lietošanu uzturā vispār. Produkta nosaukums ir Krila eļļa. Tas ir ekoloģiski iegūts, tīrs antarktiskais Krils, kas sagatavots pēc visaugstākajiem Norvēģu kvalitātes standartiem. Latvijā šis produkts pieejams ar nosaukumu Ecolife™Krila eļļa. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

KRILA EĻĻA NO ECOLIFE - VAIRĀK NEKĀ ZIVJU EĻĻA!

Jau 2009.gada beigās, kad šo uztura bagātinātāju sāka pārdot aptiekās Norvēģijā, tas kļuva par populārāko produktu uztura bagātinātāju pārdošanas rādītāju ziņā un joprojām to pārdošanas rādītāji ir ļoti augsti. Tam ir visaugstākais atkāroto pirkumu rādītājs, kas zināms šajā industrijā. Vidēji 8,3 no 10 cilvēkiem to iegādājas atkārtoti.

 

Svarīgākās unikālās Krila eļļas īpašības:

* Krila eļļa ir visefektīvākais un biopieejamākais Omega 3 avots, kas iegūts no dabas, jo šo produktu mūsu organisms ir spējīgs uzņemt sevī līdz pat 98% atšķirībā no līdz šim tik ļoti populārajām zivju eļļām, kur šis rādītājs dažkārt nepārsniedz pat 2%. 

* Krila eļļas sastāvā esošā Omega 3 ir 25 līdz 40 reizes efektīvāka kā zivju eļļa (pētījumos pierādīts, ka, atšķirībā no zināmajiem Omega 3 produktiem, krila eļļas sastāvā esošā Omega 3 gandrīz pilnībā uzsūcas organismā /tuvāk par pētījumiem www.krilaella.lv).

* Krila eļļa satur ievērojamu daudzumu astaksantīna (dabīgs antioksidants) - spēcīgāko no zināmajiem imūnsistēmas balstiem, kas ir 400 reizes spēcīgāks par vitamīnu E un 25 reizes par karotīnu.

* Krils ir arī ekololoģiski dabīgā veidā ļoti tīrs produkts, jo mazos vēžveidīgos – krilus, iegūst pasaules vistīrākajos ūdeņos – Antarktikā.

 

    Svarīgākie ieguvumi, ko mūsu organismam dod Krila eļļa: 

 

UZLABO PRĀTA DARBĪBAS FUNKCIJAS BĒRNIEM UN PIEAUGUŠAJIEM.
UZLABO SIRDS UN ASINSVADU SISTĒMAS STĀVOKLI.
BŪTISKI STIPRINA IMŪNSISTĒMU.
NODROŠINA VESELĪGAS LOCĪTAVAS UN PALĪDZ LOCĪTAVU SLIMĪBU ATVESEĻOŠANĀ.
NOZĪMĪGI SAMAZINA HOLESTERĪNA LĪMENI UN MAZINA ASINSSPIEDIENU.
PALĪDZ PĀRVARĒT DEPRESIJU.
ĀTRI UN PAMANĀMI UZLABO NAGU UN MATU VESELĪBU.

 

Reklāma
Reklāma

Krila eļļu var lietot sākot no maza bērna līdz pat seniora vecumam. Tā īpaši ieteicama grūtniecēm un barojošām māmiņām, bērniem, sportistiem, aktīva dzīvesveida piekritējiem, pusmūža vecuma cilvēkiem un senioriem. Visās jomās, kuras ir pierādījumi par Omega 3 pozitīvo efektu uz veselību krila eļļas lietotāji sniedz vislabākās atsauksmes jau 1- 4 nedēļas pēc tās lietošanas uzturā.

Krila eļļu var lietot sākot no maza bērna līdz pat seniora vecumam. Tā īpaši ieteicama grūtniecēm un barojošām māmiņām, bērniem, sportistiem, aktīva dzīvesveida piekritējiem, pusmūža vecuma cilvēkiem un senioriem.

Vairākos krila eļļas pirms klīniskajos pētījumos atklātas unikālas lietas, kas īpaši nozīmīgas tieši grūtnieču, zīdaiņu un bērnu veselībai. Vienā no pētījumiem atklāts, ka, lietojot krila eļļu DHS (deksoheksaēnskābes) līmenis smadzenēs paaugstinājās par 22%, turpretī lietojot zivju eļļu šis rādītājs samazinājās par 1%. DHS ir galvenais, kas veido mūsu smadzeņu masu. Grūtniecēm krila eļļu ieteicams lietot visu grūtniecības laiku, bet īpaši otrajā un trešajā grūtniecības trimestrī. (Vairāk par pētījumiem: www.krilaella.lv)

 

Bērniem, sākot jau no vismazākā vecuma, to var dot izspiežot no kapsulas (ja bērns nevar norīt kapsulu), bet īpaši nozīmīgi tā ir bērnudārza un skolas vecuma bērniem, ņemot vērā, kas atklāts iepriekš minētajos pētījumos un vispārzināmajos faktos ko Omega 3 lietošana dod smadzenēm un prātam.

 

Barjošām māmiņām ļoti bieži novērojams, ka bērna barošanas laikā pasliktinās matu, nagu un ādas veselība. Lietojot krila eļļu tas novērojams daudz mazāk vai nemaz. Matu, nagu un ādas veselība, lietojot to parasti manāmi uzlabojas.

Grūtniecēm un barojošām māmiņām iesakām lietot 2 kapsulas dienā un pēc tam pāriet uz 1 kapsulu. Bērniem, atkarībā no vecuma, no 1 kapsulas 3 dienās līdz 1 kapsulai dienā. 


Skaties sižetu par krila eļļu TV raidījumā "Dzīvīte"

 

Decembrī "Benu aptiekās" Krila eļļa nopērkama ar 20% svētku atlaidi! Izmantojiet šo iespēju, lai sarūpētu veselīgas dāvanas saviem mīļajiem!

Krila eļļu pieprasiet visās Latvijas aptiekās!

Vairāk informācijas un pētījumi par Krila eļļu:  www.krilaella.lv