Sāc jaunu gadu ar jaunu apņemšanos — rūpēties par sevi!

Lai apņemšanos palīdzētu īstenot, esam apkopojuši 3 lieliskas Ziemassvētku dāvanu iespējas, kas ne tik iepriecinās katru, bet arī uzlabos kopējo ģimenes veselību.

Vācijas kompānijas medi krāsainās kompresijas zeķes ar plašu sortimentu apmierinās pat vissizvēlīgākos zeķu valkātājus. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vācijas kompānijas medi krāsainās kompresijas zeķes ar plašu sortimentu apmierinās pat vissizvēlīgākos zeķu valkātājus. Publicitātes foto.

Veselīgas kājas katrai mammai un tētim!
Pirmkārt, pret nogurušām kājām kvalitatīvas un skaistas kompresijas zeķes, kas pretēji agrākajai pieredzei ir gan gaumīgas un elegantas, gan arī krāsainas un modīgas. Aplams un novecojis ir uzskats, ka kompresijas zeķes paredzētas tikai veciem vai slimiem cilvēkiem, mūsdienās, kad ikdienas ritms ir straujš un ir grūti starp ikdienas darbiem atcerēties arī par savu veselību, kompresijas zeķes būs vienīgais īstais glābiņš no sāpošām un uzpampušām kājām. Šīs zeķes no medi ir īpašas ar antibakteriālām īpašībām un īpašo dizainu. Dažādas kompresijas (I kompresija - profilaksei, II un III kompresija — venozu problēmu ārstēšanai). Jau pie esošām problēmām konsultējieties ar ārstu-flebologu par atbilstošo kompresijas klasi. Vācijas kompānijas medi krāsainās kompresijas zeķes ar plašu sortimentu apmierinās pat vissizvēlīgākos zeķu valkātājus. Tās ir jāvalkā gan tiem, kam visa diena jāpavada uz kājām, gan arī tiem, kam ir sēdošs darbs, gan tiem, kas dodas atpūtā: vai tas būtu teātra apmeklējums, vai tāls ceļojums, labs noskaņojums garantēts.


Veselīgs smaids katrai mammai un tētim!
Jaunākais tehnoloģijas brīnums "Sonicare" elektriskā zobu birste var teikt kļūst par ikdienas prieka ierosinātāju katru rītu tīrot zobus. Parūpēsimies par mutes dobuma veselību — veselīgām smaganām un skaistu smaidu visai ģimenei. Efektīvi noņemot aplikumu un veicot smaganu masāžu, baltāki zobi tikai 2 nedēļu laikā garantēti. Tā ne tikai veiks ikdienas tīrīšanu, bet arī palīdzēs cīņā pret smaganu iekaisumu un asiņošanu. Ja ir implanti, atjaunoti zobu elementi, breketes, grūti sasniedzamas vietas mutes dobuma tiks iztīrītas acu mirklī. Atkarībā no zobu birstes veida, tai ir vairāki režīmi — maigāks, intensīvāks, masāžas, tā kā ar vienu rokturi zobubirste piemērota visai ģimeni, mainot tik birstes galviņu. Bet mazākie bērni priecāsies dāvanā saņemt īpašo Sonicare for Kids zobubirstīti, kas radīta, lai bērni izbaudītu zobu tīrīšanu. Pateicoties savam dizainam un darbības uzstādījumam, zobu tīrīšana ar šo zobu birsti, bērnam liksies nevis kā nogurdinoša rutīna, bet aizraujošs piedzīvojums. Zobubirste ar savu praktisko nozīmi liek aizdomāties vai mums tādu vispār vajadzētu, bet tomēr kā dāvānu noteikti gribētos saņemt, tāpēc iepriecinam savus ģimenes locekļus.


Veselīgs ķermenis katrai mammai un tētim!
Trešais tehnoloģijas brīnums, šoreiz no Japānas - ierīce savas veselības diagnosticēšanai jeb ķermeņa monitorizēšanas iekārta no Tanitas, kas izskatās pēc vienkāršiem svariem, bet kā profesionāļiem nosaka ne tik Jūsu svaru, bet arī ķermeņa tauku procentuālo sastāvu, procentuālo ķermeņa ūdens daudzumu, virspusējo ķermeņa muskuļu masu, metabolisma (bioloģisko) vecumu, kaulu svaru un vēl daudzus citus parametrus. Tanita svari segmentāli nosaka disbalansu organismā un ar japāņu algoritma palīdzību iespējams uzzināt sava ķermeņa īsto vecumu, kas lieti noderēs veidojot sev sporta vai diētas kompleksu. Vesela diagnostikas laboratorija Jūsu mājās. Lielisks palīgs regulējot savu veselības stāvokli, tas ir vienkāršs un interesants process, kas neaizņem daudz jūsu dārgā laika. Detalizēti izkalkulēs jūsu ķermeniizmantojot progresīvu divkāršās frekvences tehnoloģiju, izmantojot pretestību, kas izejot cauri muskuļu un citiem ķermeņa audiem atspoguļos ķermeņa sastāva attiecības. Pretestības mērījumi tiek tālāk ievadīti medicīniski izpētītās matemātiskās formulās, ko japāņi jau izmanto vairāk kā pusgadsimtu, lai izzinātu un izprastu savuķermeni. Tiesa šāds sava ķermeņa novērošanas brīnums ar iespēju ievadīt četru ģimenes locekļu datus izmaksās virs 100 latiem.

Reklāma
Reklāma


Produktus var pasūtīt, zvanot: 67893778
Arbor Medical Korporācija