Ko iesākt, ja gadās problēmas ar vēderu?

SALUTIL® garantē 15 miljardus* dzīvas probiotiskās kultūras vēdera labsajūtai visai ģimenei. SALUTIL® ir piemērots lietošanai visai ģimenei dažādos gadījumos: ceļojot, lietojot antibiotikas, stresa situācijās, ēšanas paradumu maiņas gadījumos. SALUTIL®  pozitīvi ietekmē arī cilvēka imūnsistēmas darbību.

Publicitātes foto.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Publicitātes foto.

SALUTIL®  satur Laktobaktērijas, Bifidobaktērijas un tik nozīmīgo rauga sēnīti Saccharomyces boulardiia.

Saccharomyces boulardiia — sēnīte ir vienīgais probiotiķis ar dabisko rezistenci pret antibiotikām, kas ļauj izvairīties no šīs blakusparādības antibakteriālās terapijas lietošanas laikā. Tā līdzsvaro baktēriju balansu zarnu traktā, stiprina zarnu sieniņas un atjauno normālu zarnu darbību.
Saccharomyces boulardii efektivitāte ir klīniski pierādīta (aptuveni 300 publikācijas, 90 farmakoloģiskie un 50 klīniskie pētījumi, kas apliecina efektivitāti un drošību).

Laktobaktērijas (Lactobacillus helveticus un Lactobacillus  rhamnosus) ir pienskābi producējošā baktērijas, kas bieži tiek izmantotas dažādu sieru un fermentēta piena ražošanā. Laktobaktērijas uzskatāmas par "labām" baktērijām, kas labvēlīgi ietekmē cilvēka organisma veselību kopumā. Tās veicina gremošanas trakta darbību un normalizē vēdera izeju, samazina kaitīgo baktēriju vairošanos zarnās.

Bifidobaktērijas (Bifidobacterium longum) ir viena no nozīmīgākajām nepatogēnajām baktērijām, kas dabā atrodamas cilvēka kuņģa-zarnu traktā un makstī. Bifidobacterium longum kavē kaitīgo baktēriju augšanu un stimulē imūnsistēmas darbību. Tās samazina arī caurejas attīstības risku ar antibiotiku terapiju ārstētiem pacientiem.

SALUTIL® lietošana: pieaugušajiem 1-3 kapletes dienā un bērniem 1 kaplete dienā.


* daudzums 3 kapletēs.


Ražots ievērojot Labas Razošanas Prakses (GMP) noteikumus.

Reklāma
Reklāma


Ieskaties: http://www.probiotic.org