Palutini savu pusaudzi! Piesakies "Granex" sejas kopšanas līdzekļu testam

Līdz šim testēšanai esam piedāvājuši dažādas lietas pavisam mazu bērnu un arī pieaugušo labsajūtai. Nu pienācis laiks pusaudžiem. Šo lielisko iespēju nodrošina GRANEX, kas ir efektīvs līdzeklis ādai, kam ir tendence veidot pinnes, arī ādai ar aizsērējušām porām, pūtītēm un plankumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja vēlies piedāvāt savam pusaudzim iespēju izmēģināt GRANEX produkciju, sūti pieteikumu uz audra@mammam.lv, norādot pusaudža vecumu, ādas problēmu, savu vārdu uzvārdu un tālruņa numuru.


10 laimīgie saņems GRANEKS uzlaboto sejas toniku un aerosolu. Pieteikumus var sūtīt līdz 20. marta plkst. 14.00, kad tiks izlozēti testētāji, ar kuriem sazināsimies personīgi!



Par GRANEX uzlaboto sastāvu
Viena no galvenajām GRANEX sastāvdaļām Aloe vera (alveja) ir pazīstama kopš seniem laikiem savu ārstniecisko un kosmētisko īpašību dēļ. Daudzas no šīm īpašībām ir apstiprinājusi arī mūsdienu medicīna un tādi plaši pazīstamas organizācijas kā Pārtikas un zāļu pārvalde (FDA) ASV. Glicirizīnskābe ir dabiska viela, kura izmantošana kosmētiskos un farmaceitiskos preparātos, kā arī pārtikā, ir plaši pētīta. Tās antioksidatīvas īpašības nodrošina efektīvu iedarbību visos vīrusu un baktēriju izraisīto infekciju gadījumos. Divu dabisku vielu, kuru īpašības pastiprinātas ar molekulāro aktivizāciju alvejas un glicirizīnskābes - sinerģiskā iedarbība ir galvenais iemesls, kādēļ GRANEX ir tik efektīvs pret pūtītēm, aizsprostotām porām, melnajām un baltajām pinnēm un plankumiem.

Izcilākās no alvejas zināmajām īpašībām ir:
* Aantiseptiskās un dziedējošās īpašības.
* Piemīt antibaktēriāla darbībā pret ādas baktērijām tā, šķīdina taukus, kas aizsprosto poras, sadala aizmirušās šūnas un tās var viegli noņemt, regulē pH līmeni trijos ādas slāņos (epidermā, dermā un hipodermā).
*Palīdz reģenerēt šūnas visos ādas slāņos, pateicoties dabiskajām barības vielām. Tā darbojas kā dziļi iekļūstošs, aizsargājošs mitrinātājs un kā ādas reģenerētājs.

Alveja satur:
* Vitamīnus: A, C, D, E un B12;
* Enzīmu bradikināzi:kas uz ādas palīdz samazināt pārmērīgu iekasumu un sāpes;
* Minerālvielas: satur vairāk par 20 minerālvielām, dažas no tām ir neaizvietojamas dažādu enzimatisko sistēmu darbībai;
* Salicilskābi: tai ir preiekaisuma un antibakteriālas īpašības;
* Mukopolisaharīdus: tie uzlabo imūnsistēmu un palīdz izvadīt toksīnus. Mukopolisaharīdi ir alvejas svarīgākie mitrinošie komponenti;
* Antrakvinoni: tiem ir spēcīga pretvīrusu un antibakteriāla iedarbība;
* Lignāns: tas iekļūst dziļi ādā, palīdzot pārējām sastāvdaļām nokļūt tālāk;
* Saponīni: ļoti efektīvi darbojas pret baktērijām, vīrusiem, sēnītēm un raugiem savu antiseptisko īpašību dēļ;
* Taukskābes: četri augu izcelsmes steroīdi ir nozīmīgi pretiekaisuma līdzekļi;
* Aminoskābes: satur 20 no tām 22 aminoskābēm, kas nepieciešami organismam, un 7 no 8 neaizvietojamām aminoskābēm.
Glicirizīnskābe ir dabiska viela, kura izmantošana kosmētiskos un farmaceitiskos preparātos, kā arī pārtikā, ir plaši pētīta. Tās antioksidatīvas īpašības nodrošina efektīvu iedarbību visos vīrusu un baktēriju izraisīto infekciju gadījumos.

 

SKATIES VIDEO!



Lietošana:
GRANEX sejas toniku uz sejas uzziediet ar vates tamponu, maigi iemasējot to skartajās zonās, lai attīrītu tās un sagatavotu GRANEX aerosola lietošanai. Ļaujiet ādai nožūt. Tad uzsmidziniet GRANEX aerosolu uz pūtītēm un plankumiem. Lietojiet no rītiem un vakaros 3-4 nedēļas vai kamēr plankumi ir pilnībā izzuduši.

 

Reklāma
Reklāma

Pirms un pēc


Daži GRANEKS lietošanas padomi:
* Ar toniku ir labāk tīrīt visu seju, nevis tikai sejas problemātiskās daļas.
* Aerosolu ir ieteicams lietot ekonomiski. Nav nepieciešamības to izsmidzināt uz visas ādas, labāk ir izsmidzināt nelielu daudzumu aerosola un maigi to iemasēt problemātiskajās zonās. Pretējā gadījumā preparāts ilgi iesūksies ādā un āda būs pārāk taukaina.
* Pēc preparāta uzklāšanas ir nepieciešams pagaidīt pāris minūtes, kamēr preparāts ir pilnīgi iesūcies ādā. Ja Jūs esat izsmidzinājuši pārāk lielu preparāta daudzumu, var noslaucīt seju ar salveti, lai noņemtu no sejas lieko spīdumu. Pēc tam var lietot dekoratīvo kosmētiku.
* Lai sasniegtu rezultātu ar preparātu GRANEKS ir nepieciešams lietot šo līdzekli regulāri, tas ir, divas reizes dienā 3 līdz 4 nedēļas.
* GRANEKS preparātam atšķirībā no citiem aknes preparātiem, nav nekādas reakcijas uz UV stariem, tādējādi, lietojot GRANEKS, var sauļoties saulē vai solārijā.
* GRANEKS var lietot kopā ar kosmetoloģiskajām procedūrām, tai skaitā, sejas tīrīšanu un pīlingu.
* Nepieciešamības gadījumā GRANEKS var lietot arī problemātiskajā dekoltē vai muguras daļā.

Ieskaties: www.granex.lv