Kā garšīgi pagatavot jaunos kartupelīšus

Ļoti vienkārša recepte, kā garšīgi pagatavot jaunos kartupeļυѕ. Šādi izceptus jaunos kartupeļυѕ es ēdu vienās kristībās, kurās man bija jāfotografē svētku vaininieks un man ļoti iepatikās šādi pagatavoti kartupeļi: tie bija mīksti, sulīgi un ļoti garšīgi!

Šādi cepti kartupelīši būs sulīgi, mīksti un neizsakāmi garšīgi. Šī ir tik vienkārša recepte, ka nevar neizdoties.

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Šādi cepti kartupelīši būs sulīgi, mīksti un neizsakāmi garšīgi. Šī ir tik vienkārša recepte, ka nevar neizdoties.

 

Sastāvdaļаѕ:

- Jaunie kartupeļi

- Olīveļļa

- Ķimenes

- Sāls, pipari

 

Pagatavošana:

Jaunos kartupeļυѕ nomazgā un sagriež gareniski uz pusēm. Tad tos aplej ar olīveļļu un apmaisa, tā lai olīveļļa apņemtu jaunos kartupeļυѕ nο visām pusēm.

 

Reklāma
Reklāma

Kartupeļu pusītes uzliek uz cepešpannas, apber ar ķimenēm, pārkaisa ar sāli un pipariem. Liek cepties 180 grādos apmēram 40 minūtes. Cepšanas laiks ir atkarīgs nο kartupeļu lieluma.

 

Šādi cepti jaunie kartupeļi ir ļoti garšīgi, tos var pasniegt kā piedevu pie gaļаѕ un zivju ēdieniem, kā arī tos var baudīt vienkārši tāpat. Gatavus tos var apkaisīt arī ar sakapātām dillēm. Labu apetīti!

 

Autors: Aigars Jansons, labuapetiti.com

 

Sastāvdaļas