Turku zirņi ar kanēli

Gards, neparasts našķis.

Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Sastāvdaļas:

turku zirņi

kanēļcukurs

 

Pagatavošana:

Turku zirņus iemērcam uz 12 stundām, tad izvāram gatavus. Nokāšam un nosusinām, pagaidām līdz sausi. 

Apberam ar kanēļcukruu, izmaisām, lai aplip.

Liekam uz cepamās plats, kur ieklāts cepamais papīrs un cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 20 minūtēm.

Reklāma
Reklāma

Kraukšķīgi, viegli saldi ar kanēļa aromātu.

 

Recepti iesūtīja: Taschinka, konkursa "Pavasara spēka recepte Marsietimdalībniece

 

Sastāvdaļas