Auzu pārslu kārtojums

FOTO: Inese Stuģe

Sastāvdaļas:

  • Saldais krejums 35%
  • Auzu pārslas
  • Cukurs
  • Dažādas ogas


Pagatavošana:
No sākuma apgrauzdējam auzu pārslas, kam pievienojam arī cukuru, lai tās nedaudz apkaramelizējas. Neaizmirstam tās visu laiku maisīt, lai nepiedegtu. Gatavās karamelizētās auzu pārslas izberam no pannas kādā traukā, kur tās varētu ātrāk atdzist.
Tālāk ķeramies pie putukrējuma putošanas stingrās putās. Ja auzu pārslas jau ir atdzisušas, tad tās varam iemaisīt putukrējumā.
Saldo kārtojam saldējuma trauciņā. Ieliekam nedaudz putukrējumu ar auzu pārslām, nākamo pa virsu liekam ogu kārtu un tā līdz augšai. Dekorē ar ogām.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas