Cepti nēģi. Vienkārša recepte!

Viss mājās gatavotais garšo daudz, daudz labāk, nekā pirktais. Arī nēģi. Izmēģini šo vienkāršo recepti!

Receptes sastāvdaļas un gatavošana ir ļoti vienkārša, bet rezultāts - nēģu cienītājiem lielisks!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Receptes sastāvdaļas un gatavošana ir ļoti vienkārša, bet rezultāts - nēģu cienītājiem lielisks!

 

1. Nēģus nomazgāju, nosusinu, apberu ar sāli un notīru;



2. Apcepu zeltaini brūnus, var pieliet nedaudz eļļiņu, lai nepiedeg.



3. Uz maltām pupiņām vai parasto miežu kafiju uzleju vārošu ūdeni. Kad kafijas dzēriens gatavs, pārleju pāri nēģiem, kas sakārtoti dziļā pannā. Lieku cepeškrāsnī, lai karsējas.



Labu apetīti!!!
 

 

Iesūtījusi Vēsma Baķe, Lieldienu fotorecepšu konkursa dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Konkursu atbalsta IKEA mēbeļu veikals www.irideja.lv! 

 

Sastāvdaļas

  • Nēģi - 2.kg
  • Sāls - 70.gr
  • Ūdens - 1.litrs
  • Malta kafija - 100.gr