Trauslie groziņi ar garnelēm

FOTO: Inese Stuģe

Kā pagatavot trauslos kārtainās mīklas groziņus - skatīt receptē - Trauslie goziņi ar putna gaļu.

Gatavojam pildījumu: Šampinjonus notīram ar mīkstu otiņu un sagriežam šaurās sloksnītēs, tā pat griežam arī abolus. Pievienojam garneles. Majonēzi, skābo krējumu citrona sulu un baltos piparus samaisam un pārlejam pāri salātiem. Pildam goziņos dekorējam ar dilles zariņu un citrona šķēlīti.

       Lai labi garšo : )

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kārtainās mīklas groziņi
  • Notīrītas garneles - 200.gr
  • Svaigi šampinjoni, vai marinēti - 50.gr
  • Skābs ābols - 1.gab
  • Majonēze - 50.gr
  • Skābs krējums - 50.gr
  • Dilles
  • Citrons
  • Baltie pipari