Mājās gatavota tomātu piedeva gaļas ēdieniem

Kurš gan nemāk aiztipināt līdz veikalam, pastiept roku un no plaukta savā groziņā ielikt ārzemēs ražotu piedevu gaļas ēdieniem? Izvēlies pašmāju produktus un piedevu pagatavo mājās pats! Šādu meistardarbu var pievienot sautējumos, zupās un visur, kur vien labi garšo!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tavs vakariņu cepetis izdosies simts reizes gardāks!

Sastāvdaļas:

  • 1 kg tomātu
  • 300 g sīpolu
  • 5 ēd.k. cukura
  • 1 ēd.k. sāls
  • 1 ēd.k. esences
  • nepilna tējkarote melno piparu

 

Gatavošana:

  • Tomātus sagriež mazākos gabalos un sablenderē.
  • Sīpolus nomizo, nomazgā, sagriež mazākos gabalos un sablenderē.
  • Abas masas sajauc kopā, pievieno sāli, cukuru, esenci un melnos piparus.
  • Biezeni vāra apmēram 40-50 minūtes.
  • Vārošu to pilda burkās un aizvāko.
Reklāma
Reklāma

 

Recepte: Agita Gabrāne