Svini Ziemassvētkus viegli! "Lidl" piedāvā 3 idejas gardam un mierīgam svētku laikam

Gada nogalē mēs visi vēlamies mierīgu un apcerīgu Adventes laiku, bet realitātē mūžīgi skrienam un cenšamies visu paspēt – dāvanas, bērnu pasākumi, iepirkumi svētku galdam, sveces, lentītes un vēl, un vēl… Ziemassvētku svinību galds? Pirmais prātā nāk sātīgs cūkas cepetis, kuru vēders atceras vēl nākamajā nedēļā. Svētku galdam bieži izvēlamies sarežģītus ēdienus un pusi dienas pavadām virtuvē, lai pēc tam nespēkā atslīgtu uz dīvāna, nevis ar ģimeni izbaudītu svētku prieku.
Divas reizes gadā “Lidl” saviem klientiem piedāvā “Deluxe” un “Favorina” zīmolu preces, kas pieejamas tikai Ziemassvētkos un Lieldienās un paredzētas tieši gardai, krāšņai un vienlaikus patīkamai svētku svinēšanai. 

FOTO: Publicitātes foto

Divas reizes gadā “Lidl” saviem klientiem piedāvā “Deluxe” un “Favorina” zīmolu preces, kas pieejamas tikai Ziemassvētkos un Lieldienās un paredzētas tieši gardai, krāšņai un vienlaikus patīkamai svētku svinēšanai. 

Kā jebkurai problēmai, arī šai ir risinājums – divas reizes gadā “Lidl” saviem klientiem piedāvā “Deluxe” un “Favorina” zīmolu preces, kas pieejamas tikai Ziemassvētkos un Lieldienās un paredzētas tieši gardai, krāšņai un vienlaikus patīkamai svētku svinēšanai. 
Tā kā Ziemassvētkos mums īpaši patīk viss, kas nav sarežģīts, tad kopā ar “Lidl” piedāvājam 3 ieteikumus svētku galda mielastam ar vienkārši un ātri pagatavojamiem ēdieniem.  “Deluxe” preces ir atrodamas “Lidl” veikalos jau no novembra, un, saplānojot un iegādājoties svētku ēdienus laikus, Ziemassvētku priekšvakarā atliks tikai uzsildīt cepeškrāsni.


1. Izvēlies lielisku pamatēdienu – klasisku vai neparastu

“Deluxe” lasis kārtainajā mīklā ar diļļu vai spinātu mērci 

Klasisks svētku galda ēdiens, kas apvieno trīs saderīgas garšas – lasi, dilles un kārtaino mīklu. 
 

Jūras veltes gardēžiem

Ja esat jūras velšu piekritējs, īstā izvēle būs:

“Deluxe” ķemmīšgliemenes ar vīna mērci.

 

Jūras velšu maisījums ar mīdijām un garnelēm.

Tas ļaus baudīt ēdienu, neveltot izaicinoši ilgu laiku un uzmanību tā pagatavošanai.

 

Taču, ja vēlaties pārsteigt savus mīļos, izvēlieties omāru, kas noteikti būs elegenats papildinājums svētku galdam.

 

2. Izvēlies izsmalcinātas uzkodas

Omulīgai un ilgstošai Ziemassvētku vakara baudīšanai piederēsies ne tikai gards pamatēdiens, bet arī izsmalcinātas uzkodas. “Deluxe” uzkodu piedāvājums apmierinās visus! 


Serrano šķiņķis

Izsmalcināto Serrano šķiņķi varat nopirkt dažādos veidos un iepakojumos, bet “Lidl” piedāvā iegādāties veselu vītinātu cūkas lāpstiņu un baudīt šo delikatesi neierobežotā daudzumā.

 

Pastēte gardām kanapē maizītēm

Šajā sešu veidu pastētes komplektā katrs kārumnieks atradīs sev tīkamāko garšu. 
 

Klasiski labas garneles

Garneles ar ķiploku mērci – jau iztīrītas, novārītas un sagatavotas pasniegšanai ar saderīgas garšas ķiploku mērci. 
 

 

3. Interesanti svētku saldumi

Ziemassvētki nav iedomājami bez konfektēm un citiem saldiem kārumiem, ko liekam gan bērnu svētku paciņās, gan palutinām paši sevi un ciemiņus. Lidl “Favorina” saldumu zīmols piedāvā Latvijā mazāk zināmus, bet tādēļ ne mazāk gardus Ziemassvētku našķus.
 

Mīkstās piparkūkas ar pildījumu un glazūru

Ar šīm mīkstajām piparkūkām, kurās slēpjas garda pildījuma sirsniņa un klāj šokolāde, nevar nošaut greizi – tās garšo visiem! Dažkārt Latvijā tās sauc par vācu piparkūkām, jo mūsu vēderos tās visbiežāk pirmoreiz nonāca, ciemojoties un iepērkoties Vācijā, ļoti iespējams, tieši “Lidl” veikalos. 
 

Marcipāna uznāciens

 

Marcipāns nav pats raksturīgākais Ziemassvētku sezonas gardums, bet 

 

tas patiešām lieliski sader ar pārējām ziemas našķu garšām – šokolādi, riekstiem un žāvētiem augļiem.

 

 

 

Saistītie raksti