Tur satiekas Ziemassvētku dāvanu meklētāji...

Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, bet tik ļoti gribētos, lai dāvanas visiem saviem tuvajiem – no vismazākā radinieciņa līdz mīļajiem vecākiem un vecvecākiem – varētu iegādāties, ieejot VIENĀ VIENĪGĀ veikalā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iepriecināsim, jo TIEŠI TĀDS ir konceptveikals JĀNIS ROZE, kur atrodamas ne tikai grāmatas, plānotāji, ceļveži, mācību līdzekļi, kancelejas piederumi, bet arī galda spēles, ekskluzīvas rakstāmlietas, rotaļlietas visu vecumu bērniem, preces māksliniekiem, mūzikas un DVD ieraksti, lelles, automašīnu modeļi, rokdarbu komplekti, fotoalbumi – un tas vēl nav viss...

Ieskatīsimies, ko no konceptveikala klāsta Ziemassvētkos varam uzdāvināt: mazuļiem, puikām, meitenēm, jauniešiem un vecākiem, lai viņus iepriecinātu un iedvesmotu!

Mazuļus Ziemassvētkos var iepriecināt ar kādu attīstošu spēli, mīksto rotaļlietu vai bilžu grāmatu; mazliet lielākus mazuļus – ar kādu braucamrīku.

 

Īpaši iesakām: 

  • attīstošās koka rotaļlietas no BIGJIGS TOYS – dažādi kluču komplekti, piramīdas, pirmās koka puzles, velkamās un stumjamās rotaļlietas, koka mūzikas instrumenti;
  • pašiem mazākajiem – mīļlupatiņas un mīkstās rotaļlietas no BUKOWSKI DESIGN, kas piemērotas jau no dzimšanas. 


 

Puikām patiks dažādi automašīnu modeļi, mašīnas ar tālvadību, elektromobīļi, trases un vilcieni, puzles un spēles, līmējami un krāsojami mēroga modeļi, plastilīns, rokas lelles, dzīvnieku figūriņas un, protams, grāmatas.

 

Īpaši iesakām: 

  • BIGJIGS TOYS dzelzceļu un ceļu trases, kā arī rotaļu komplektus, kas papildināti ar dažādām ēkām, figūrām, ceļa zīmēm. Atsevišķi nopērkami arī dažādi papildinājumi un aksesuāri šīm trasēm – papildus sliedes, dažādi tilti un tuneļi, pārbrauktuves, stacijas un depo;
  • elektromobīļus no MONDO, kurus var vadīt pats bērns, kā arī papildus drošībai – vecāki ar tālvadības pulti;
  • BAGHERA pedāļmašīnas bērniem no 3 – 6 gadu vecumam gan retro stilā, gan ugunsdzēsēju auto, ir arī īpaši dizaini, kas piemēroti meitenēm. 


 

Meitenes priecāsies zem egles atrast lelles (īpaši ANTONIO JUAN lelles, kas izgatavotas no īpaša materiāla, kas rada ļoti dabisku sajūtu un izskatās ļoti līdzīgas zīdainim), kā arī Bārbijas un MONSTER HIGH lelles, MY LITTLE PONY lelles, dažādus rokdarbu komplektus, spēļu traukus, koka ēdamlietas, rotaslietas, spēles, mīkstās rotaļlietas, leļļu un rotaļu mājas un grāmatas.

Īpaši iesakām:

leļļu mājas no KIDKRAFT (dažādi izmēri no 69 – 167 cm). Lielākajā mājā iespējams rotaļāties pat ar 46 cm lielu lelli.

 

Jauniešiem var uzdāvināt sarežģītākas puzles, galda spēles, skaistus piezīmju blokus, skiču blokus, CD un DVD, foto rāmjus, foto albumus un grāmatas.

 

Reklāma
Reklāma

Īpaši iesakām:

stilīgās HEYE puzles visdažādākajām gaumēm – ar dažādu populāru un arī mūsdienīgu mākslinieku darbu reprodukcijām, kā arī ar skaistām dabas ainavām.

 

Vecāki novērtēs vaska sveces, ekskluzīvās rakstāmlietas, ekskluzīvos mēroga auto modelīšus, kādu spēli, piemēram, šahu vai dambreti, CD un DVD, kā arī, protams, plānotājus un grāmatas.

 

Plašākais rotaļlietu un spēļu piedāvājums ir konceptveikala JĀNIS ROZE (t/c SPICE) MILLILI nodaļā, kā arī ORIGO un GALERIJAS CENTRS veikalos JĀNIS ROZE.

MILLILI nodaļā nopērkamas visdažādākās rotaļlietas visu vecumu bērniem – grāmatas, galda spēles, puzles, konstruktori, lielas un mazas mašīnas, lelles, leļļu mājas un teātri, koka un mīkstās rotaļlietas, vaļasprieku un bērnu ballīšu komplekti un daudz citu mantu, ko katrs bērns sapņo atrast zem Ziemassvētku eglītes.

 

ĪPAŠI IESAKĀM (radošas rotaļlietas radošiem bērniem Ziemassvētkos):

  • rokas lelles un pirkstiņlelles radošām rotaļām un izrādēm no THE PUPPET COMPANY;
  • īpaša sērija pašiem mazākajiem (jau no dzimšanas) – MY FIRST PUPPET un MY SECOND PUPPET;
  • Anglijā ražotās spēles un puzles ORCHARD TOYS, kas veidotas, ņemot vērā pedagogu ieteikumus un idejas;
  • izturīgās rotaļu mašīnas, trases, mājas un boulingi no WADER;
  • slavenie angļu līmējamie un krāsojamie automašīnu, lidmašīnu un kuģu modeļi no AIRFIX (lielā daļā komplektu jau iekļautas HUMBROL krāsas, kā arī papildus detalizācijai HUMBROL akrila krāsas ir nopērkamas atsevišķi);
  • dažāda izmēra dzīvnieku, dinozauru, cilvēku un ēku figūriņas no SAFARI;
  • detalizēti veidotas dažāda mēroga rotaļu mašīnas un motocikli ar tālvadības funkcijām, gaismas un skaņas efektiem no MONDO MOTORS.

 

Turklāt, sapērkot Ziemassvētku dāvanas konceptveikalā (t/c SPICE), varēsiet atvilkt elpu restorānā KUK BUK. 

Pirkumiem virs € 30 – dāvanu iesaiņosim BEZ MAKSAS (tikai konceptveikalā JĀNIS ROZE t/c SPICE).

Savukārt grāmatas, spēles, puzles, rakstāmlietas, plānotājus, piezīmju blociņus, globusus, dzīvnieku figūriņas, foto albumus un rāmjus varēsiet atrast arī visās citās grāmatnīcās JĀNIS ROZE un www.jr.lv!

 

    Lai piepildās Ziemassvētku sapņi! 

    Informāciju sagatavoja: Inga Pizāne-Dilba