“Tēvu sapulce 2021”: Kā tētim veidot attiecības ar bērnu mūža garumā

Tētis un bērns – draugi no bērna zīdaiņa vecuma līdz pusaudzim un arī tad, kad bērns jau pieaudzis un aizgājis savā dzīvē. Kā šādas attiecības – siltas un tuvas – izveidot? Atbildes uz jautājumiem par labāko attiecību veidošanas modeli sabiedrībā zināmi speciālisti un tēti meklēs tiešsaistes pasākumā “Tēvu sapulce 2021: Kā tētim veidot attiecības ar bērnu mūža garumā”.
Tēvu sapulcē tēti un speciālisti dalīsies pieredzē un zināšanās, kā tētim un bērnam veidot tādas attiecības, lai tās būtu siltas un tuvas arī tad, kad bērns jau pieaudzis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tēvu sapulcē tēti un speciālisti dalīsies pieredzē un zināšanās, kā tētim un bērnam veidot tādas attiecības, lai tās būtu siltas un tuvas arī tad, kad bērns jau pieaudzis.

Piektdien, 10. septembrī, gaidot Tēva dienu, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” rīko ikgadējo “Tēvu sapulci”, kurā jau tradicionāli kopā sanāk sabiedrībā zināmi speciālisti un tēti, lai aktualizētu dažādus problēmjautājumus, kas saistās ar tēva lomu un tēva un bērna attiecībām. Sapulce būs skatāma tiešraidē no plkst. 11.00 līdz 12.00, kā arī pēc tam ierakstā Facebook, www.mammamuntetiem.lv, tvnet.lv un apollo.lv.


Tēvu sapulcē piedalīsies:
Tēvu sapulcē piedalīsies:
* tētis un aktieris Rihards Lepers;
* tētis un komiķis Jānis Skutelis;
* tētis un mūziķis Guntars Račs;
* tētis un raidījumu vadītājs Ansis Klintsons;
* tētis un Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis;
* tētis un spēkavīrs Dainis Zāģeris;
* attiecību speciāliste, psiholoģe Kristīne Balode;
* bērnu psihiatrs Ņikita Bezborodovs;
* vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa un citi.

 

Reklāma
Reklāma

Par Tēva dienu

Latvijā Tēva dienu atzīmē septembra otrajā svētdienā, šogad – 12. septembrī. Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” aicina ģimenes šoreiz svētkus pavadīt kopā dabā – ejot pastaigā, rīkojot pikniku vai vienkārši izdauzoties kopā ar bērniem. Tāpēc svētdien, 12. septembrī, “Mammamuntetiem.lv” kopā ar Tēva dienas lieldraugu “Rimi Bērniem” Mežaparku Rīgā rotās svētku noskaņās, rūpējoties arī par dažādiem pārsteigumiem. Vairāk par Tēva dienu uzzini www.tevadiena.lv.