Saulkrastu PII ''Rūķītis'' grupa ''Tince'' zīmē savus tētus

Bērni stāsta, kāds ir tētis, kas viņam patīk un ko patīk darīt ar viņu kopā :)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

1. Viņš priekš manis ļoti labs, jo spēlē ar mani futbolu un es ar viņu skatos multenes.

2. Gribu ar tēti iet uz jūru un kopā braukāt ar riteni, kad viņš atnāk no darba. Un man ir jāklausa tētis.

3. Gribu ar tēti nopirkt saldējumu un braukāties ar riteni. Viņš ir labs. 

4. Tētis ir labs, es viņu mīlu. Gribu braukt ar tēti uz viesnīcu un akvaparku.

5. Mans tētis ir ar tumšiem matiem un zilām acīm un viņam ir tumša seja. Gribu kopā ar tēti karsēties pirtī baļļukā piektdienā.

6. Tētis ir mīļš, viņam patīk ar ģimeni braukt uz izklaidēm. Viņam patīk, ka es kaut ko dāvinu, viņš ļoti priecājas.

7. Tētis ir ļoti, ļoti mīlīgs. Man patīk ar viņu braukt uz Pērnavas baseinu, dauzīties ar viņu, arī jūrā. Patiktu, ja viņš man brauktu pakaļ katru dienu (domāts uz bērnudārzu).

8. Viņš ir ļoti, ļoti stiprs, viņam patīk viskautko taisīt. Mums kopā patīk braukt uz Tarzānu.

9. Viņš ir jauks, viņam patīk pirkt man daudz saldumu. Viņš mani mīl, bet nenāk mūsu mājās. Es pēc viņa ilgojos.

Reklāma
Reklāma

10.  Mēs kopā ar tēti ejam uz jūru un braucam uz Rīgu uz viņa darbu, kur bija daudz konču. Viņš ir ļoti labs, sirsnīgs un tā.

11.  Tētis ir labs. Viņam patīk ar mani rotaļāties pie jūras, viņš ar mani spēlējas. Viņam patīk pieskatīt manu mazo māsu. Un patīk jogot.

12.  Es mīlu tēti. Man viņš patīk, viņš ir labs. Man patīk kopā lēkt baseinā, man mājās ir.

13.  Tētis ir foršs, smuks un smieklīgs. Rāda visādas sejas. Man patīk kopā jūrā peldēties. Viņam patīk sēdēt pie datora un telefonā skatīties filmiņas. Vienreiz viņam bija bail no monstra.

14.  Ļoti mīlu savu tēti. Gribu ar mammu un tēti aizbraukt uz baseinu. Vēl gribētu aizbraukt kopā uz kaut kādu valsti. Tētim patīk, ka es viņu klausu.

15.  Tētim ir brilles un viņš katru dienu guļ gultā un nevar piecelties. Viņš visu laiku skatās telefonu un pelna kaut kādu naudu, kaut kādus 120 eiro, brauc uz visādiem darbiem. Viņš man pērk daudz visādu smuku mantu un dāvaniņu. Man patīk braukt ar viņu ar jauno busiņu un spēlēties.

16.  Tētis ir labs. Patīk ar tēti un mammu braukt uz Spāniju. Viņam patīk braukt uz darbu, jo viņš brauc uz visādām zemēm.

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT