Uzdāvini mammai īpašos gaiļbiksīšu tējas maisiņus

Iepriecini mammu vai vecmammu, Mātes dienā pasniedzot, pašrocīgi gatavotus tējas maisiņus ar šī pavasara gaiļbiksītēm. Ar lielu sparu pļavās tās jau aug.

Uzdāvini mammai īpašos gaiļbiksīšu tējas maisiņus

FOTO: Shutterstock.com

Iepriecini mammu vai vecmammu, Mātes dienā pasniedzot, pašrocīgi gatavotus tējas maisiņus ar šī pavasara gaiļbiksītēm. Ar lielu sparu pļavās tās jau aug. Ir īstais brīdis, lai kopā ar bērniem dotos uz pļavu un salasītu šos vērtīgos ziediņus. Gaiļbiksīšu tēja ir ļoti vērtīga, tā stiprina imunitāti, attīra organismu, dod spēku un enerģiju. 

Vispirms nepieciešams salasīt gaiļbiksītes un tās izkaltēt. Lai pagatavotu maisiņu, tev būs nepieciešami kafijas filtri, aukla vai diegs, šķēres, skavotājs, adata. 

Kafijas filtru izgriez vēlamajā formā un lielumā, ar adatu un diegu aizšuj ciet maliņas tā, lai vari vēl tajā iebērt izkaltētās gaiļbiksītes. Kad tēju esi iebēris, aizšuj ciet atlikušo maliņu. Ar skavotāju pieskavo tējas maisiņam auklu vai diegu, kuram otrā galā pieskavo nelielu baltu vai krāsainu lapiņu. Uz šīs lapiņas vari sarakstīt sirsnīgus novēlējumus, kas mammu vai vecmammu iepriecinās, kad viņa dzers tavu gatavoto tēju. 

Reklāma
Reklāma