Vecāki organizē Tēva dienas pasākumu Aizkraukles bērnudārzā

„Ieraugot mammam.lv atgādinājumu par Tēvu dienu un tur minētos priekšlikumus, bija skaidrs, ka tādu pasākumu jānoorganizē arī savu bērnu bērnudārza grupiņā,“ stāsta biedrības „Vecāki Aizkrauklei“ dibinātāja Zane Romanova. „Gribam padalīties sajūtās! Lai saorganizētu pasākumu, bija atlikusi nepilna nedēļa, tad nu atļāvāmies šoreiz nošpikot idejas no mammam.lv!“

Spēle “Ādamam bij’ septiņ’ dēli!” lieliski atraisīja visus pasākuma dalībniekus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Spēle “Ādamam bij’ septiņ’ dēli!” lieliski atraisīja visus pasākuma dalībniekus!

 

Līdz ar to mūsu biedrība „Vecāki Aizkrauklei“ uzsāka savu darbu ar projektu “Tēvu dienas pēcpusdiena Aizkraukles b/d “Auseklītis” grupiņā “Ziediņš”. Ļoti priecājāmies, ka bija pietiekami daudz atsaucīgu ģimeņu un tētu, kas bez šaubīšanās bija gatavi ierasties! Turklāt visi ar svētku sajūtu un smaidu uz lūpām!

 

 

Pēc ierašānās audzinātāja Elita mums atklāja, ko uzzinājusi no bērniem par viņu tētiem! Tas bija tik ļoti sirsnīgi, mīļi un tajā pat laikā arī mazliet smieklīgi. Kā izrādījās, lielākoties, mūsu bērnu tēti ir stipri, kas salabo saplīsušo riteni, augstu var pacelt gaisā un dažreiz arī gatavojot ēst. 

 

Paldies mammam.lv par ideju spēlēt “Ādamam bij’ septiņ’ dēli!”, tā patiešām bija vietā un atraisīja visus, lai dotos uz meistardarbnīcu, kur tēti kopā ar savu bērnu no māla izgatavoja, ko nu sirds kāroja!

 

Pasākuma dalībniekus pēc pasākuma aicinājām aizpildīt anketas – ļoti iepriecina fakts, ka tie tēti, kas bija atnākuši, saka, ka šādi pasākumi jārīko arī turpmāk!

 

 

Autores: Zane un Inguna

Reklāma
Reklāma

 

Biedrība „Vecāki Aizkrauklei“ dibinājušas divas enerģiskas, idejām bagātas Aizkraules iedzīvotājas un divu bērnu mammas Zane Romanova un Ingūna Kondrāte. Viņas aicina biedrībā iesaistīties arī citus aktīvos vecākus, kas vēlas uzlabot savu bērnu ikdienas dzīvi ārpus mājas. 

 

Biedrības mērķi ir:

1) iesaistīties vides veidošanā bērnu pilnīgākai garīgajai, fiziskajai, pilsoniskajai attīstībai un izaugsmei;

2) rast iespēju piedalīties projektu konkursos un apmaiņas programmās;

3) veicināt vecāku, pirmsskolas un vispārizglītojošie izglītības iestāžu, pilsētas Domes un citu institūciju darbinieku sadarbību;

4) piesaistīt finanšu līdzekļus no dažādiem avotiem biedrības mērķu sasniegšanai, izstrādājot projektu pieteikumus.

5) rosināt sabiedrības interesi par izglītības kvalitātes jautājumiem.

Šāda ideja atnāca pati par sevi kā loģisks turpinājums tam, ka bija vēlme uzlabot mūsu bērnu ikdienas dzīvi ārpus mājas, sagādājot lietas, kuras nepieciešamas bērnudārzam, organizējot dažādus pasākumus – gan tematiskos, gan labdarības. Ir ļoti daudz iespēju piedalīties projektu konkursos, bet vieglāk to darīt kā juridiskai nevis fiziskai personai. 

 

Lai uzzinātu vairāki, sazinies:

Zane Romanova, valdes locekle, tālrunis: 26099259 

Ingūna Kondrāte, valdes locekle, tālrunis: 29294012

E-pasts: vecaki_aizkrauklei@inbox.lv

Adrese: Lāčplēša iela 27-100, Aizkraukle, LV-5101