Skaistas kāzu svinības "Hotel Segevold" Siguldā

Pavisam netālu no Rīgas, vienā no Latvijas skaistākajām un romantiskākajām pilsētām – Siguldā, atrodas četru zvaigžņu biznesa klases viesnīca "Hotel Segevold".

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

"Hotel Segevold" ir ideāli piemērota vieta skaistu un elegantu kāzu rīkošanai. Izvēloties mūsu viesnīcas sniegtos pakalpojumus, Jūs saņemsiet augstas klases apkalpošanu un uz kāzu galda gardus, skaisti noformētus ēdienus par Jums pieņemamiem līdzekļiem.
Viesnīcā iespējams izmitināt līdz 80 viesiem, dažādu kategoriju skaistos, modernos un romantiskos numuriņos.


Restorāna zāle, ar īpašā stila interjeru, būs īstā vieta kāzu banketa un svinību organizēšanai. Sadarbībā ar kāzu rīkotāju kompānijām varam piedāvāt DJ pakalpojumus, uguns šovu, vakara vadītāju un citas Jūsu vēlmēm atbilstošas aktivitātes.
Vasarā iespējams izmantot arī pie restorāna esošo terasi, un viesi var brīvi atrasties gan zālē, gan ārpus tās – uz terases.

Visiem, kas izvēlēsies "Hotel Segevold" par kāzu svinību vietu (sākot no 10 cilvēkiem), piedāvāsim īpašu dāvanu Jaunlaulātajiem!

Pēc laulības ceremonijas, kamēr jaunlaulātie dodas kāzu izbraucienā, parūpēsimies par Jūsu viesiem. Gaidot Jauno pāri, viesi nedrīkst garlaikoties, tāpēc pasniegsim nelielas, apetīti rosinošās uzkodas un dzērienus. Nelielos daudzumos baudītie dzērieni, palīdzēs viesiem sadraudzēties, kļūt omulīgiem un rosinās prātu uz atrakcijām un dejām. Gaidīšanas laikā viesi var sagatavot vārtus, caur kuriem svinīgi ienāk jaunlaulātie, bet pirms ienākšanas jāveic dažādas darbības un jāatpērkas. Šī ir vispār pieņemta tradīcija, kas nozīmē svētību jaunlaulātajiem. Pie pārmantotajām senajām kāzu tradīcijām var pieskaitīt 3 goda vārtus, kuriem jaunlaulātajiem jāiziet cauri, tie ir bērnības, jaunības un ģimenes vārti, ko parasti organizē vedēji kopā ar radiem.


Svētku galdam ēdienu izvēle būs visplašākā! Jūs konsultēs "Hotel Segevold" personāls, uzklausīs un ņems vērā Jūsu īpašās vēlmes, lai sagatavotu un pasniegtu tieši Jūsu vēlmēm un interesēm atbilstošu mielastu.
Piedāvājam arī gardas un skaistas kāzu tortes.
Varam piedāvāt noorganizēt romantisku pikniku ārpus viesnīcas, kādā no Jūsu izvēlētajām gleznainajām Siguldas vietām.


Visiem, kas izvēlēsies "Hotel Segevold" par kāzu svinību vietu (sākot no 10 cilvēkiem), piedāvāsim īpašu dāvanu Jaunlaulātajiem! Visskaistākais un romantiskākais pusluksa numuriņš kāzu naktī – bez maksas!

 

Reklāma
Reklāma

"HOTEL SEGEVOLD" BILDĒS:


Ļoti bieži mazi sīkumiņi un detaļas sagādā daudz lielāku pārsteigumu nekā grandiozs salūts. Patiesi sirsnīgi izdekorēts numuriņš: rožlapiņas, sveces, ziedi, šampanietis ar augļiem, sniegs Jums patiesu divvientulības baudu!
Iespēja izmantot Atpūtas kompleksu. Relaksēties atpūtas, svinību zālē, izmantot tvaika/aroma pirti vai saunu, džakuzi, baseinu.


Nākošajā dienā, pēc bagātīgām brokastīm, iespējams noorganizēt ekskursiju pa Siguldu, ekskursijas braucienu ar elektromobili vai kādu citu interesantu un aizraujošu aktivitāti.
Katrs viesis mums ir īpašs, un mēs ieguldām visu savu pieredzi, zināšanas un attieksmi, lai piepildītu viesa vēlmes, parūpētos par visu, lai šī īpašā dzīves diena būtu skaista, neaizmirstama un izdevusies!

 

Ieskaties: www.hotelsegevold.lv