Kādu joku noplēst 1. aprīlī? Idejas

Reizēm nostrādā visbanālākais — hei, tev zirneklis uz muguras! Bet pirms uzrunāt rūdītākos joku plēsējus, ir vērts padomāt smalkākus melus. Dalāmies idejās!

Mums šovakar ievedīs Sfinksa kaķīti! Foto: www.petloversworld.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mums šovakar ievedīs Sfinksa kaķīti! Foto: www.petloversworld.com

Pagājušajā aprīlī mēs ar manu četrus gadus veco dēlu Klāvu ar radiem izdarījāmies šādi — piezvanīju papļāpāt, tad it kā piesakās pļāpāt Klāvs un svinīgi paziņo, ka mums gaidāms vēl viens brālītis vai māsiņa.

Efekts no šī joka sanāca tāpēc, ka mazajai māsai tobrīd bija knapi gadiņš, un par viņas gaidīšanu visiem paziņoja tieši Klāvs. Piemēram, mana mamma bija ar lielām acīm, jo mazais bērniņš vēl tik maziņš, un, viņasprāt, es dikti sagurusi.
Tiesa, viss joks ir atkarīgs no mazā ziņotāja:)

Es šorīt savam vīram paziņoju, ka šovakar mums ievedīs Donas sfinksa kaķēnu. Lai gan sen par šo vēlmi biju viņam stāstījusi, cenšoties pie domas pieradināt(viņam kaķi kā tādi nepatīk), vīrs bija satriekts. :)

Mana draudzene un kolēģe Sindija ar vīru šorīt pamatīgi izjokojuši savu desmit gadus veco dēlu Dāvi. Pēc ilgstošām sarunām, kurās dēls sūdzas, ka mūzikas skolā ar ģitāras spēli viņam grūti, tētis teicis: „Ja tev nepatīk, vari vairs neiet uz mūzikas skolu. Mēs tevi vakar pierakstījām modernajā baletā.”

Uzraksti, kā savējos izjokoji tu! Tavas idejas noteikti noderēs citiem jautrajiem!:)
 

Reklāma
Reklāma