Ziemassvētki Brīnumskapī. Skaties brīnumus arī TV!

12. decembra vakarā par Brīnumskapi pārtapusī Spīķeru koncertzāle bija bērnu pārpilna. Šeit pirmoreiz tika atvērtas noslēpumainās Brīnumskapja durvis un tika filmēts Ziemassvētki Brīnumskapī TV koncerts, ko LNT pārraidīs svētku vakarā, 24.decembrī, plkst.18:00.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Atraktīvie Brīnumskapja mūziķi — Ingus Ulmanis, Andris Sējāns, Baiba Vanaga, Aigars Voitišķis un Anrijs Grīnbergs — pārliecināja, ka par pieaugušajiem tā īsti tā arī nav paspējuši kļūt, koncerta pirmajā daļā iepazīstinot koncerta apmeklētājus ar Brīnumskapja iemītniekiem (Kaķīti Laķīti, Deju skolotāju Kodi, Meiteni Malvīni, Simtkājīti, Māsiņām Puteklītēm), kopīgi ar bērniem un pieaugušajiem dziedot, dejojot, sarunājoties, pat kaujoties ar spilveniem un bļaujot hokeju!

Pēc starpbrīža, kura laikā Spīķeru koncertzāles apmeklētāju ožas kārpiņas kairināja "kūkotāju" gardi un svaigi ceptās smalkmaizītes, piparkūkas un pīradziņi, koncerta otrajā daļā Brīnumskapja iemītnieki svinēja Ziemassvētkus, "pie eglītes" atskaņojot iepriekšējo gadu Ziemassvētkos tik lielu atzinību guvušās latviešu Ziemassvētku oriģināldziesmas no projekta Karameles.

Brīnumskapis ir jauna bērnu mūzikas, dejas un dzejas programma. Tās radošais tēvs ir mūziķis Ingus Ulmanis. Viņš atzīst, ka pieaugušajiem ir daudz jāmācās no bērniem, ka bērni ir tuvāk patiesībai un nav tā aizmaldījušies kā mēs, lielie.

Ar Brīnumskapi klātienē Jūs varat iepazīties bērnu radošās darbnīcas t/c Galleria Riga:
19.decembris (svētd.) pl. 12:00
23.decembris (ceturtd.) pl. 15:00

Bērnu radošajās darbnīcās ieeja bez maksas, lielie un mazie apmeklētāji gūs ieskatu Brīnumskapja repertuārā, kopīgi ar mūziķiem ies rotaļās, darinās Ziemassvētku apsveikumus.

Savukārt, no 21.decembra gaidam Jūs Brīnumskapja koncertzālē Spīķeros, kur notiks koncerti Ziemassvētki Brīnumskapī:
21.decembris (otrd.) pl. 12:00
22.decembris (trešd.) pl. 15:00
23.decembris (ceturtd.) pl. 12:00
25.decembris (sestd.) pl. 12:00
26.decembris (svētd.) pl. 12:00


Biļetes: https://www.bezrindas.lv/

Reklāma
Reklāma