Kāpēc īrēt aprīkojumu pasākumu rīkošanai?

Pasākumu teltis ir neizmērojams atbalsts, lai labu ballīti pārvērstu par lielisku. Neatkarīgi no tā, vai tas ir korporatīvs pasākums, dzimšanas dienas ballīte vai grandiozs grilpasākums pagalmā, ballīšu teltis vienmēr izpelnās viesu simpātijas un palīdz radīt neaizmirstamu dienu. Taču, jautājums ir, vai jums vajadzētu īrēt vai pirkt telti pasākumam?
Pasākumu teltis ir neizmērojams atbalsts, lai labu ballīti pārvērstu par lielisku.

FOTO: Pexels.com

Pasākumu teltis ir neizmērojams atbalsts, lai labu ballīti pārvērstu par lielisku.

Pasākumu telts iegādes priekšrocības:

  • Kopējās izmaksas: iegādājoties telti pasākumiem, ilgtermiņā ir daudz zemākas nekā īrējot, jo par telti ir jāmaksā tikai vienu reizi, un jūs to varēsiet izmantot tik reižu, cik vien vēlaties.
  • Kvalitāte: iznomājot svinību telti, jūs nekad nevarat zināt, ko sagaidīt. Protams, jūs varat saņemt jauku, jaunu telti, taču pastāv iespēja, ka saņemsiet telti, kuru simtiem reižu ir izmantojuši citi cilvēki.
  • Ērtības: iegādājoties savu svinību telti, jūs varat brīvi rīkot pasākumu, kad vien vēlaties. Jūsu telts vienmēr būs turpat, gaidot, kad to izmantosiet, un jums vairs nekad nebūs jāuztraucas par dārgās nomas organizēšanu.

 

Svētku telts iegādes trūkumi:

  • Vienreizējās izmaksas: sākotnējās izmaksas, iegādājoties telti, būs ievērojami lielākas nekā īres izmaksas, tāpēc, ja plānojat telti izmantot tikai vienu reizi, īre gandrīz vienmēr būs izdevīgāka jūsu maciņam.
  • Prasmju kopums: svētku teltis var būt sarežģīti uzstādīt, īpaši, ja jums nav palīgu. Svētku telti ir iespējams samontēt un izjaukt pašiem, taču tas noteikti nav viegli izdarāms uzdevums.
  • Izpēte: Iegādājoties telti, jums pašam būs jāveic visa izpēte un jāizpilda mājasdarbs, savukārt, nomājot telti, nomas uzņēmums jums var sniegt visaptverošu tāmju sarakstu, kas īstermiņā ietaupīs jūsu laiku un pūles.
Reklāma
Reklāma

 

Secinājums: Pasākumu telts iegāde ilgtermiņā atmaksāsies!

Ņemot vērā visus apsvērumus, gandrīz vienmēr ir labāk kaut ko iegādāties, nevis īrēt, un tas attiecas arī uz svinību teltīm. Protams, ja telts jums patiešām ir nepieciešama tikai vienu reizi, tad noteikti to nomājiet, taču, iegādājoties telti, jūs varēsiet rīkot tik daudz ballīšu un pasākumu, cik vien vēlaties. Ieskatieties mūsu lieliskajā telšu klāstā un izvēlieties sev piemērotāko! 


 

Saistītie raksti