DAYDREAMERS – pirmās zvanu teltis Latvijā

Šī vasara solās būs neaizmirstama & spilgtu emociju piepildīta, jo nu arī Latvijā pieejamas skaistās DAYDREAMERS zvanu teltis, kas atpūtu pie dabas padara par piedzīvojumu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pašlaik visā pasaulē zvanu teltis kļūst par aizvien iecienītākas, vairāku iemeslu dēļ, galvenokārt:

1) tās iespējams uzstādīt praktiski jebkur, tādējādi esot vēl tuvāk dabai.

2) zvanu telti iespējams labiekārtot atbilstoši vēlmēm un vajadzībām sniedzot patiesu komfortu un īpašu pasākuma noskaņu.

3) Nevar nepiekrist - atpūta un miegs svaigā gaisā ir nesalīdzināmi baudāmāks. 


Zvanu teltis ir ne vien estētiski pievilcīgas, bet arī spēj nodrošināt ievērojamu platību, kas sasniedz 20m2, kuros iespējams satilpt līdz pat 8 cilvēkiem. Tās veidotas no dabīga, dažādu laika apstākļu izturīga 100% kokvilnas auduma, kas nepievils gan stiprā vējā un lietū, savukārt karstās vasaras dienās uzturēšanās teltī būs patīkama brīvās gaisa cirkulācijas dēļ caur telts lūkām. Telšu konstrukcija ļauj tās uzstādīt bez lielas piepūles - vien 10 minūšu laikā, kā arī tās iespējams viegli transportēt. Tāpat zvanu teltis iespējams viegli pielāgot ikviena pasākuma noskaņai, dekorējot tās svētku tematikā. Teltis iespējams transportēt, uzstādīt un iekārtot jebkurā vietā Latvijā.

Zvanu teltis

DAYDREAMERS nodrošina zvanu telšu nomu, kas piemērotas Jūsu svinībām un pasākumiem draugu, kolēģu vai ģimenes lokā, radot īpašu pasākuma atmosfēru un sniedzot neaizmirstamas emocijas. DAYDREAMERS zvanu teltis īpaši  novērtētas tiek kāzās, festivālos, kā arī privātos un korporatīvajos pasākumus. 


Esam parūpējušies par ērtībām, atrodoties atpūtā, tādēļ visas teltis iespējams nodrošināt ar matračiem, gultas veļu, plediem, karodziņiem, laternām, led lampiņām un daudz ko citu - visu nepieciešamo dabas baudīšanai. Ikvienam pasākuma ir sava īpaša specifika, tādēļ esam izstrādājuši 3 zvanu telšu nomas piedāvājumus, atkarībā no vēlamās komplektācijas, lai būtu iespējams izvēlēties vispiemērotāko. 

Reklāma
Reklāma


Šogad DAYDREAMERS būs iespējams sastapt lielākajos festivālos visā Latvijā - Playground, Summer Sound un Postivus festivālos, kā arī citos lieliskos pasākumos. 

 

Vairāk informācijas: 

https://zvanuteltis.com/
zvanuteltis@gmail.com
FB & Instagram zvanuteltis
https://www.instagram.com/zvanuteltis/
https://www.facebook.com/zvanuteltis/
+371 29766911