18 dzejoļi tikšanās gadadienā. Randiņu stāsts

Ar draugu kopā esam jau vairāk kā piecus gadus. Ir bijuši daudz un dažādi randiņi. Tomēr atmiņā vēl aizvien palicis viens no pirmajiem. Tas laikam tāpēc, ka tās sajūtas pastiprināja milzu uztraukums.

FOTO: Shutterstock.com


Šis randiņš man bijis ļoti būtisks un nozīmīgs, tāpēc, ka saņēmu daudz pozitīvas emocijas. Par tām atgādina arī dāvana, ko saņēmu randiņā.

Randiņš norisinājās 18.septembrī, kad bija pienākusi mūsu attiecību pirmā gadadiena. Ārā laiks bija patīkami silts un saulains. Mīļotais cilvēks bija ieplānojis mums pikniku, par, kuru sākotnēji es nemaz nezināju. Visu sagatavojis bija viņš - sedziņa, termoss ar saldu un siltu tēju, uzkodas, saldumi.

Pikniks norisinājās tādā kā kalniņā un skats bija uz lejā esošo dīķi. Sarunas, smiekli, apskāvieni un skūpsti. Tik vienkāršas lietas un citiem šķietamas varbūt pat banālas, tomēr tā sajūta bija īpaša.

Tādu kā punktu uz i, šai burvīgajai dienai piešķīra mīļotā dāvana -  astoņpadsmitais datums un cipars mūsu attiecībās ir īpašs, tāpēc viņš bija, jau labu laiku iepriekš, sacerējis 18 nelielus dzejolīšus par mums. To visu apkopojis paša rokām iesietā grāmatiņā.

Šī grāmatiņa, sajūtas un atmiņas ir palikušas vēl aizvien. Novēlu arī citiem piedzīvot ko līdzīgu, ko vārdiem grūti aprakstīt.  
​Laura​

 

Iesūtīja konkursam "Mans neparastais randiņš"  Mammamuntetiem.lv lasītāja Laura

Lai iesūtītu savu stāstu konkursam, SPIED ŠEIT! Vai arī sūti to uz e-pasta adresi redakcija@mammam.lv

 

Izdevniecības "Kontinents" grāmatas, kuras izspēlēsim:
Vēsturisks romāns "Karaļa lāsts", mīlestības romāni "Šarmantā vīrietī iemīlēties nedrīkst""Dženijas karš",  "Pārmaiņu vējš" un "Rīta dziesma". 

 

 

Reklāma
Reklāma

Balvā saņem arī kosmētikas komplektu no zīmoliem “Catrice”  un “Essence”.  Nevainojams dienas grimms visas dienas garumā 

 

Essence un Catrice kosmētika no Vācijas