Stāstu konkurss “Mans neparastākais randiņš”. Balvā - mīlas romāni un kosmētika no “Catrice” un “Essence”

Randiņi ir tēma, par kuru atcerēties vienmēr ir jautri un mazliet arī nostaļģiski. Pasmieties ar draudzenēm par kādu traku izgājienu un viltību. Atcerēties, kādus tik dīvainus cilvēkus nevar sastapt interneta vidē, sarunājot aklos randiņus, un fantāzijas lidojumu, kā organizēt it kā nejaušu tikšanos ar to satriecošo sirdsāķītis, kas pēc pēdējās ballītes nepapūlējās paprasīt tavu telefonu. 

Kāds ir tavs satraucošākais randiņš

FOTO: Shutterstock.com

Kāds ir tavs satraucošākais randiņš

 

Bet varbūt kāds randiņš palicis atmiņā ar atziņu, ka labāk nemaz nevajadzēja uz to iet, jo.... Un protams, noteikti ir neskaitāmi pirmie randiņi, kas izrādījās vislabākie, jo jau pirmajā reizē sapratāt, ka esat vien otru atraduši. 
 

Mēs, portāls Mammamuntetiem.lv, gaidot mīlētāju dienu - Valentīndienu, aicinām gremdēties atmiņās un piedalīties lasītāju stāstu konkursā “Mans neparastākais randiņš”. Piecu satriecošāko un neparastāko stāstu autori tiks nosaukti 16. februārī. Viņi saņems arī dāvanas, kuras mums ir sarūpējuši sadarbības partneri – izdevniecība “Kontinents”  un kosmētikas zīmoli  “Catrice”  un “Essence”
 

Stāsta garumam nav ierobežojumu – tas var būt īss un spilgts, vai arī poētisks un garš. Gaidīsim stāstus līdz 16. februārim, kad arī paziņosim uzvarētājus. 

 

Lai iesūtītu savu stāstu konkursam, SPIED ŠEIT! Vai arī sūti to uz e-pasta adresi redakcija@mammam.lv

 

Reklāma
Reklāma

Izdevniecības "Kontinents" grāmatas, kuras izspēlēsim:
Vēsturisks romāns "Karaļa lāsts", mīlestības romāni "Šarmantā vīrietī iemīlēties nedrīkst""Dženijas karš",  "Pārmaiņu vējš" un "Rīta dziesma". 

 

 

Balvā saņem arī kosmētikas komplektu no zīmoliem “Catrice”  un “Essence”.  Nevainojams dienas grimms visas dienas garumā