10 lietas un elektroniskās ierīces, kas nepieciešamas ģimenei vasaras ceļojumā

Vasara – ceļojumu un atvaļinājumu laiks. Gatavojoties tam, vienmēr domājam, ko iegādāties, lai ceļošana būtu ērta un bez rūpēm, ko atjaunot tūrisma inventārā utt.
Ar bezvadu austiņām, netraucējot ceļabiedru mieru, varēsiet klausīties mūziku, atbildēt uz zvaniem un baudīt īstu atpūtu.

FOTO: Publicitātes foto

Ar bezvadu austiņām, netraucējot ceļabiedru mieru, varēsiet klausīties mūziku, atbildēt uz zvaniem un baudīt īstu atpūtu.

Ceļojumos ļoti noder visiem jau zināmas lietas, piemēram, mitrās antibakteriālās salvetes, roku dezinfekcijas līdzeklis, ergonomiska un kompakta ūdens pudele, miega maska, ausu aizbāžņi u.tml.

Ar kādām lietām un elektronikas precēm vēl var papildināt šo sarakstu?

 

Mantu salikšanai

1.Ergonomiska mugursoma un kompakta jostas somiņa

Ceļojot noteikti jāņem līdzi mugursoma. Tajā (protams, palielā) var veiksmīgi salikt pat nedēļu ilgam ceļojumam vajadzīgās mantas. Tāpat ceļojuma laikā var atstāt apģērbu, apavus un citas mantas viesnīcā un mugursomā ielikt tālruni, uzkodas, ūdens pudeli utt. – visu, kas vajadzīgs konkrētajā dienā. 

 

Ergonomiskās, ļoti izturīgās, ūdensnecaurlaidīgās „Xiaomi City Backpack 2” mugursomas ir paredzētas ne tikai portatīvajiem datoriem: tās ir piemērotas jebkuram ceļojumam.

Turklāt īsā izbraucienā vai ekskursijā nav jāņem līdzi vesela mugursoma. Pilnīgi pietiek ar ērtu pie jostas stiprināmu somiņu. Tajā lien viedtālrunis, naudas maks un pat neliela, kompakta ūdens pudele. Viens no šādiem izstrādājumiem – ergonomiskā jostas soma „Xiaomi Sports Fanny Pack”.

 

2. Triecienizturīgs koferis

Neaizstājams ceļojumos ir kompaktais, bet ietilpīgais koferis „Xiaomi Luggage Classic 20“. Tajā visas mantas var pārvadāt droši un ērti. Ja tieši meklējat jaunu koferi, apsveriet iespēju iegādāties „Xiaomi” produktu no inovatīva materiāla – polikarbonāta. Šis materiāls ir izturīgs pret skrambām, triecieniem, tam ir unikāls izskats, tas ir viegls. Kofera tilpums – līdz 38 litriem, bet izturīgie ritenīši ļauj viegli manevrēt neatkarīgi no ceļa seguma. Koferī ir integrēta drošā RSA atslēga.

 

Audio ierīces

3. Portatīvā skanda

Piepildītai laika pavadīšanai pie jūras vai ezera ir vērts iegādāties kompaktu portatīvo bezvadu skandu. „Xiaomi Portable Bluetooth Speaker” – viena no kompaktākajām tirgū, tikai 86 x 86 x 45 mm un sver tikai 182 gramus. 

Gandrīz vai svarīgākā īpašība tiem, kas atpūšas jūrmalā vai pie ezera – skandai ir jābūt ūdensizturīgai.

 

4. Bezvadu austiņas

Bezvadu austiņas ir ļoti populāras, nav grūti saprast, kāpēc. Ar bezvadu austiņām, netraucējot ceļabiedru mieru, varēsiet klausīties mūziku, atbildēt uz zvaniem u.tml. Atkal – „Xiaomi Redmi Buds 3 Pro” austiņas ir ūdensizturīgas, tām ir ārējo trokšņu slāpēšanas funkcija, integrēts mikrofons. Darbības laiks pēc uzlādes – ap 20 h.

 

Šobrīd ne tikai Lietuvā, bet arī daudzās pasaules valstīs tūrisma objektos var lejupielādēt īpašas audio gida lietotnes un klausīties interesantus stāstījumus. Iepriekš ieskaņotās ekskursijas ļauj labāk iepazīt dažādas vietas.

 

Skaistumam un labai pašsajūtai

5. Matu fēns

Ja nakšņojat viesnīcā, fēnu, protams, nevajadzēs: tas būs atrodams vannas istabā. Taču, ja dzīvojiet namiņā, kempingā u.tml., paņemiet šo ierīci līdzi.

Reklāma
Reklāma

„Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300” matu fēni – vieni no kompaktākajiem tirgū, sver 400–550 g, tāpēc viegli lien koferī. Tie ir īpaši ar to, ka neļauj matiem elektrizēties, nesausina tos un ļauj izveidot ideālu frizūru dažu minūšu laikā. Tas viss – pateicoties progresīvām jonizācijas tehnoloģijām un intelektuālai temperatūras kontroles funkcijai.

 

 

6. Viedpulkstenis vai viedā aproce

Ne tikai ikdienā, bet arī ceļojumos noderēs „Xiaomi” viedpulksteņi, kas skaita ceļojumā noietos soļus. To var savienot ar citām viedierīcēm, tāpēc pulksteņa ekrānā varēsiet, piemēram, izlasīt SMS, tas mēra pulsu, tam ir GPS u.c. Turklāt ir vērts pieminēt, ka, piemēram, „Xiaomi” viedpulksteņu akumulatoru atkarībā no modeļa pietiek uzlādēt ik pēc 10–20 dienām, tāpēc pulkstenis veiksmīgi izturēs pat garāku ceļojumu.

 

Transportlīdzekļi un to piederumi

7. Skrejritenis

Izkustināt kājas ceļojumā laikā neizbēgami nāksies. Taču, ja vēlaties apskatīt un ieraudzīt daudz vairāk nekā pārvietojoties kājām, paņemiet skrejriteni. Tas lien vieglās automašīnas bagāžniekā vai autobusa bagāžas nodalījumā.

„Xiaomi” skrejriteņi jau paspējuši iegūt tirgus līdera vārdu. Izvēlieties „Xiaomi Electric Scooter Pro 2” skrejriteni, un ar pilnībā uzlādētu bateriju varēsiet nobraukt līdz 45 km, braucot ar ātrumu līdz 25 km/h. Tikai pēc dienas ceļojuma neaizmirstiet uzlādēt skrejriteni: nākamajā dienā tas atkal uzticami kalpos jums.

 

 

8. Gaisa pumpis

Ja ceļosiet vai skrejriteni vai divriteni vai ja ņemsiet tos līdzi tālākos ceļojumos, neaizmirstiet paņemt arī kompakto „Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S” gaisa pumpi. Ar to var ērti un ātri piepumpēt riepas un bez šķēršļiem turpināt ceļu. Pumpis der arī bumbu pumpēšanai, tāpēc ceļojumā tas noteikti ir vajadzīgs.

 

Piederumi

9. Universāls lādētājs un ārējā baterija.

Ceļojumos vienmēr noder universālie lādētāji. „Xiaomi Power Bank” – lielisks piederums ceļojumiem, kas palīdz izvairīties no satraukuma par kādas ierīces izlādējušos akumulatoru. To var paņemt līdzi ekskursijā, uz pludmali vai dodoties apskatīt pilsētu. USB vadam ir C tipa adapters, kas paredzēts dažādām ierīcēm.

 

 

10. Foto printeris

Visātrāk un ērtāk ar ceļojuma iespaidiem un fotogrāfijām var dalīties, pārsūtot tās tērzēšanas lietotnēs. Taču tuviniekus un draugus var no sirds iepriecināt, uzreiz izdrukājot fotogrāfijas, ko varēsiet aizsūtīt pa fizisko pastu pat no vistālākajiem pasaules nostūriem. Šādu iespēju piedāvā „Xiaomi Portable Photo Printer” ļoti kompaktais portatīvais foto printeris. Ar vienu uzlādi pietiek, lai izdrukātu līdz 20 fotogrāfijām.

Uzticams un kvalitatīvs inventārs noderēs ne tikai ceļojumā, bet arī visos dzīves gadījumos.

 

Saistītie raksti