Praktiskas Ziemassvētku dāvanas ģimenei: kuras tās ir?

Katru gadu Ziemassvētku dāvanu izvēle un pirkšana daudziem kļūst par īstu pārbaudījumu. Taču no tā var izvairīties, rūpīgi apdomājot, kas dāvanas saņēmējam būtu nepieciešams, kas viņu iepriecinātu vai atvieglotu viņa ikdienas rūpes. Nebaidieties dāvināt dāvanas visai ģimenei: labāk viena liela un dārgāka nekā vairākas lētas dāvanas katram ģimenes loceklim.
Idejas dāvanām, kas patiešām iepriecinās saņēmēju.

FOTO: Publicitātes foto

Idejas dāvanām, kas patiešām iepriecinās saņēmēju.

Lūk, iepazīstinām ar 2022. gada iekārotāko praktisko Ziemassvētku dāvanu sarakstu.

 

Dāvanas ģimenei
 

Jauns televizors 

Pēdējos gados televizoru piedāvātās iespējas ir ievērojami paplašinājušās: televizors ir kļuvis par ierīci, kas noder ne tikai tāpēc, lai noskatītos dienas ziņas. Televizorā var klausīties mūziku, radio, skatīties tiešās translācijas, pārlūkot tīmekli, sociālos tīklus, spēlēt spēles, sportot, skatoties speciālas mācību programmas u.c. Tādējādi visai ģimenei brīvais laiks kļūs vērtīgāks un saturīgāks. 

Ieteikums: Televizors “XIAOMI TV P1 55”.
 

Elektriskais skrejritenis

Aizvien vairāk ģimeņu Latvijā novērtē elektrisko skrejriteņu priekšrocības. Visai ģimenei tas var būt galvenais transportlīdzeklis, ar kuru ir ērti doties ciemos pie draugiem, uz universitāti, darbu, uz pakomātu pēc sūtījuma vai vienkārši pabraukāt pa parku, lai izvēdinātu galvu pēc grūtas darba dienas. Citiem vārdiem, skrejritenis ģimenes mantu kambarī nekad nekrās putekļus, īpaši gada siltajā laikā.

Ieteikums: Elektriskais skrejritenis “Xiaomi Electric Scooter 4 Pro EU”.
 

Putekļu sūcējs–robots vai putekļu sūcējs–slota

Mazgāt grīdas nepatīk nevienam, tāpēc lieliska ideja – uzdāvināt ģimenei putekļu sūcēju–robotu, kas vienlaikus sūks putekļus, savāks netīrumus, mājdzīvnieku matus, kā arī izmazgās grīdas. Saņemot šādu dāvanu, ģimene varēs vairāk laika pavadīt kopā, turklāt ikviens – arī seniori – atradīs brīvu brītiņu, lai nodarbotos ar saviem hobijiem. 

Ģimenes, kurai patīk ieviest kārtību zibens ātrumā un efektīvi, kurai ir mājdzīvnieki un paklāji, sadzīvi atvieglos putekļu sūcējs–slota. 

Ieteikums: Putekļu sūcējs–robots “Xiaomi Robot Vacuum-Mop Mi 2 Ultra” vai putekļu sūcējs–slota “Mi Handheld Vacuum Cleaner G11 XIAOMI”.
 

Gaisa attīrītājs

Tiem, kuriem rūp visas ģimenes veselība, lieliska dāvana būs gaisa attīrītājs. Logs nemaz nav jāatver, jo ierīce profesionāli parūpējas par gaisu mājoklī: likvidē tajā ziedputekšņus, dūmus, augu sporas, dzīvnieku blaugznas un citus potenciālos alergēnus un kancerogēnus. Visa ģimene tiek labāk aizsargāta no elpceļu slimībām, mājoklī nav jūtamas nepatīkamas smakas u.c. 

Ieteikums: Gaisa attīrītājs “Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro”
 

Karstā gaisa katls 

Karstā gaisa katls – virtuves ierīce, kas ir ideāli piemērota ēdiena cepšanai. Tās darbības princips ir ļoti vienkāršs: ēdiena gatavošanai tiek izmantots karsts gaiss, tāpēc pēc būtības katls atgādina konvekcijas krāsni. Tiesa, salīdzinot ar pēdējo, karstā gaisa katls uzsilst ātrāk, ēdiens tajā izcepas ātri un vienmērīgi. 

 

Lielākā priekšrocība – viss ēdiens tiek gatavots bez taukvielām, tāpēc ir daudz veselīgāks un gardāks. Arī bērnu tik iecienītie kartupeļi frī var būt daudz gardāki!

 

Ieteikums: Karstā gaisa katls “Mi Smart Air Fryer 3,5 l”.
 

Dāvanas viņam 
 

Viedtālrunis

Ikviens vīrietis priecātos, saņemot jaunu viedtālruni. Daudzi vīrieši bieži atliek šo pirkumu un tā arī neiegādājas jaunu telefonu, jo konkrētajā brīdī ir svarīgāki pirkumi, bet tehnoloģijas nestāv uz vietas, telefoni nolietojas, beigās, vairs netiek instalēti atjauninājumi, tāpēc nākas saskarties ar dažādām neērtībām. Ieprieciniet vīru un tēti: lai Jauno gadu viņš sagaida ar jaunu telefonu. 

Ieteikums: Mobilais telefons “Xiaomi 12T Pro”.
 

Elektriskais skrūvgriezis 

Pat ja vīram nepatīk meistarot, dažādās dzīves situācijās ļoti noder kvalitatīvs elektriskais skrūvgriezis. Savukārt vīrietim, kurš brīvo laiku pavada, apbruņojies ar instrumentiem, un pastāvīgi kaut ko meistaro, kvalitatīvi darba rīki ir īsts sapņa piepildījums. 

Ieteikums: skrūvgriezis “Xiaomi Electric Screwdriver 12V Max Brushless Cordless Drill EU”
 

Bārdas skuveklis

Daudziem vīriešiem neizbēgams un teju ikdienas skaistuma rituāls – bārdas skūšana. Atvieglojiet viņam šo procesu un uzdāviniet kvalitatīvu elektrisko skuvekli. Jaunāko modeļu bārdas skuvekļi darbojas ļoti klusu, ir ātri un vienkārši uzlādējami, tiem ir inovatīvi keramiskie asmeņi, turklāt tie maksimāli saudzē ādu. 

Ieteikums: bārdas skuveklis “Xiaomi Electric Shaver S700”.
 

Lāzera mērierīce 

Vēl viena sadzīvē vīram vai tētim noderīga lieta – lāzera mērierīce, kas lieliski noderēs ne tikai profesionāļiem, bet arī amatieriem. Ar tās palīdzību var ērti izmērīt attālumu, izvairoties no lielākām novirzēm, tāpēc pieņemt lēmumu – teikt ardievas ierastajām mērlentēm – būs pavisam vienkārši. Turklāt mērījumu rezultāti tiek saglabāti lietotnē, tāpēc nav nepieciešams visu pierakstīt vai censties atcerēties.

Ieteikums: Viedā lāzera mērierīce “Xiaomi Smart Laser Measure”.
 

Matu griežamā mašīna

Vēl viena nedārga, bet praktiska dāvana – matu griežamā mašīna. Tā maksā tikpat, cik viens vai divi friziera apmeklējumi, bet ierīci tās jaunais īpašnieks varēs lietot gadiem ilgi. Turklāt ar mašīnu ir ļoti ērti apgriezt matus arī bērniem. 

Ieteikums: matu griežamā mašīna “Xiaomi Hair Clipper EU”.
 

Dāvanas viņai 
 

Masāžas ierīce

Mazu bērnu mammām, kuras ir pastāvīgi aizņemtas un vienmēr kaut kur steidzas, nav laika regulārām masāžas procedūrām salonos, tāpēc viņām lieliska dāvana būs – masāžas ierīce. 

Meklējiet funkcionālu ierīci, kas atbrīvotu no muguras sāpēm, kas rodas, strādājot sēdošu darbu, no muskuļu sāpēm pēc intensīva spēka treniņa vai skriešanas, vai vienkārši ļautu atslābināties. 

Ieteikums: Masāžas ierīce “Xiaomi Massage Gun”.
 

Matu fēns

Matu fēns palīdzēs izveidot skaistu frizūru, neizejot no mājām. Pievērsiet uzmanību, vai fēns ir pietiekami jaudīgs, jo, vienmēr steidzoties, negribas lieki tērēt laiku, arī žāvējot matus. Daudzi moderni matu fēni ir aprīkoti ar jonizācijas funkciju, kas novērš matu sausumu un elektrizēšanos.
Ieteikums: matu fēns “Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer”.
 

Viedtālrunis

Mammām ļoti patīk fotografēt visu ar telefonu un ievietot fotogrāfijas sociālajos tīklos, izmantot daudz lietotņu un vienkārši neierobežot sevi. Viņām ir svarīgi, lai telefons būtu ne tikai funkcionāls, bet arī stilīgs. Tāpēc, ja vecā viedtālruņa dienas ir skaitītas, laiks uzdāvināt viņai jaunu telefonu. 

Ieteikums: Viedtālrunis “Xiaomi 12T”.
 

Bezvadu skaļrunis

Ja viņai patīk klausīties mūziku, noteikti iepriecināsiet, uzdāvinot bezvadu skaļruni. Mūziku viņa varēs klausīties, veicot mājas darbus, darbojoties pagalmā, gatavojot ēst vai atpūšoties ar kafijas tasi. Tāpēc meklējiet viegli vadāmu, mitrumizturīgu bezvadu skaļruni, kas ar mūziku piepildīs ikvienu brīvā laika minūti.

Ieteikums: Bezvadu skaļrunis “Mi Portable Bluetooth Speaker”
 

Čemodāns 

Vēl viena praktiska, un vienlaikus simboliska dāvana, kas iepriecinās, – čemodāns. To var dāvināt personai vai ģimenei, novēlot bezgalīgus iespaidus, pēc iespējas vairāk ceļojumu. Kvalitatīvs čemodāns lieliski noderēs, dodoties ne vienā vien izbraucienā gan pa Latviju, gan ārpus tās.

Ieteikums: ceļojumu čemodāns “Mi Luggage Classic 20” Blue”.

Saistītie raksti