Grūtniecība bez stresa – nodrošiniet sevi ar labāko!

Tiklīdz pamanāt pirmās izmaiņas savā ķermenī, jūs jau varat sākt domāt par nepieciešamo un pirkt grūtnieču apģērbu un aksesuārus. Daudzu topošo māmiņu ikdienas izaicinājums var būt tieši piemērotu grūtniecības un dzemdību apģērbu trūkums, kaut gan ar pareizajām grūtnieču drēbēm jūs izskatīsieties un jutīsieties vislabāk. Vietējais veikals BabyFans nodrošina grūtnieču apģērbus un citas noderīgas lietas, kurām šajā skaistajā periodā jābūt katras sievietes skapī, tādēļ turpmāk apskatīsim pāris lietas, kuras ir jāapdomā pirms lielās iepirkšanās tūres.
Otrā trimestra sākumā, kad vēders sāk augt, būtu pareizais laiks iegādāties piemērotu apģērbu, kā arī jebkādus citus aksesuārus, kuri palīdzēs jums justies ērtāk.

FOTO: Publicitātes foto

Otrā trimestra sākumā, kad vēders sāk augt, būtu pareizais laiks iegādāties piemērotu apģērbu, kā arī jebkādus citus aksesuārus, kuri palīdzēs jums justies ērtāk.

Kad tieši pirkt grūtnieču apģērbu?

Nevienai sievietei grūtniecība nav vienāda ar citām. Tas nozīmē, ka, laiks, kurā jūs izdomājat sākt valkāt grūtnieču apģērbu, ir pilnībā atkarīgs no jums. Ja jūs jautāsiet citām sievietēm sev apkārt, jūs redzēsiet, ka topošās mātes sāk valkāt grūtniecībai piemērotu apģērbu dažādos laikos. Kaut gan parasti varam sekot idejai, ka kaut ko iegādāties ātrāk ir labāk, tomēr šoreiz tas var nebūt labākais plāns, jo jūs nevarat īsti prognozēt, kā jūsu ķermenis mainīsies un kura ķermeņa daļa palielināsies vairāk un kura – mazāk. Šī iemesla dēļ labāk ir nogaidīt un uzmērīt apģērbus tad, kad tos vēlaties nēsāt.

 

Sākumā varēsiet izmantot savus parastos apģērbus, tomēr kādā brīdī bikšu augšējās pogas aizpogāšana vairs nebūs iespējama, kā arī iecienītāko blūzi vairs nebūs iespējams pilnībā aiztaisīt. 

 

Tām, kuras pirmo reizi kļūst par mammām, īpaši patīk grūtniecībai paredzēto apģērbu nēsāt arī agrīnās grūtniecības stadijās. Pirmajā trimestrī jūs joprojām nevarat redzēt skaidras izmaiņas savā ķermenī, tomēr otrā trimestra sākumā, kad vēders sāk augt, būtu pareizais laiks iegādāties piemērotu apģērbu, kā arī jebkādus citus aksesuārus, kuri palīdzēs jums justies ērtāk. 


 

Kur doties iepirkties un kā izvēlēties visu vajadzīgo?

Tātad, ja visas pazīmes norāda uz faktu, ka jums ir nepieciešamas grūtnieču drēbes, tad ir laiks rīkoties. Bet ar ko sākt? Jums būs jāatrod sev piemērota iepirkšanās vietā – pašreizējā situācijā iepirkšanās tiešsaistē var būt labs risinājums, tomēr, ja vēlaties kaut ko piemērīt, tad varat doties arī uz BabyFans veikalu. Piedāvājumā ir grūtnieču spilveni, barošanas krūšturi, grūtnieču apģērbs un daudzas citas preces. Šis uzņēmums savas klientes nodrošina ar visu nepieciešamo gan ar internetveikala, gan fiziskā veikala starpniecību, tādēļ jūs varat izvēlēties no plašā produktu klāsta ne vien sev tīkamākos pirkumus, bet arī to iegādi veikt tādā formātā, kāds jums ir piemērotāks.

 

 Iepirkšanās tiešsaistē var būt labs risinājums, tomēr, ja vēlaties kaut ko piemērīt, tad varat doties arī uz BabyFans veikalu. 

 

Ja šī ir jūsu pirmā grūtniecība, ir gandrīz neiespējami saprast, kā mainīsies jūsu ķermenis grūtniecības laikā un kāds grūtnieču apģērbs jums būs nepieciešams konkrētajā brīdī. Tas nozīmē, ka ir vēl sarežģītāk novērtēt, kāda izmēra grūtnieču drēbes jums būs jāpērk. Kā jau minējām, pirkt apģērbu tikai tad, kad jums tas ir vajadzīgs, ir visprātīgākā stratēģija. Ir svarīgi iegādāties to, kas jums der un ir ērts, tāpat kā to darāt tad, kad neesat stāvoklī. Paturiet prātā, ka ne katra ķermeņa daļa aug vienādā tempā. Dažas sievietes no sākuma iegādājas barošanas krūšturi, jo šīs ķermeņa daļas maina savus izmērus, pirms viņu vēders vispār kļūst redzams – iegādājieties to, kas jums der, tad, kad tas ir nepieciešams. Iepērkoties vajag atcerēties arī par tādām lietām kā grūtnieču spilveni un citi aksesuāri, kas var ievērojami atvieglot jūsu ikdienu un sniegt papildus labsajūtu.

 

 

Grūtnieču apģērbs netiek lietots ļoti ilgi, tomēr to izmanto svarīgā dzīves brīdī, tādēļ ir jāpievērš uzmanība tam, lai tas būtu augstas kvalitātes un lai jums tajā būtu ērti.

 

Cik daudz apģērba īstenībā būtu nepieciešams?

Daudz kas ir atkarīgs no sezonas, kurā norit jūsu grūtniecība, un tieši no tā, kā mainās jūsu ķermenis. Grūtnieču apģērbs savā būtībā atšķiras ne tikai izmērā, bet arī ar savu pielietojuma ilgumu. Atcerieties, ka šo apģērbu jūs nēsāsiet uz ierobežotu laika posmu vienu vai pāris reizes savā mūžā. Parastu jaku jūs varat nēsāt gadiem ilgi, tomēr grūtnieču apģērbs tiek nēsāts vien pāris mēnešus no vietas. Pašas garderobes uzbūvei nevajadzētu pārāk atšķirties no jūsu ikdienas garderobes – pāris bikšu pāri, pāris barošanas krūšturi, vairāki krekli un jakas, kā arī svārki, blūzes un kleitas, ja tās jums iet pie sirds. Aicinām atcerēties arī, ka tas, kas jums var būt nepieciešams, var būt tikai sezonāls, piemēram, ziemas mētelis vai grūtnieču peldkostīms, tādēļ jums var būt nepieciešams tikai viens eksemplārs. Grūtnieču apģērbs netiek lietots ļoti ilgi, tomēr to izmanto svarīgā dzīves brīdī, tādēļ ir jāpievērš uzmanība tam, lai tas būtu augstas kvalitātes un lai jums tajā būtu ērti.

 

Divi atslēgas vārdi, kurus dzirdēsiet atkārtoti, runājot par grūtniecības apģērbu, ir “bāze” un “vissvarīgākais”, tomēr ātri vien sapratīsiet, ka jūsu grūtniecības garderobe nemaz tik ļoti neatšķirsies no jūsu parastās garderobes. Iegādājieties dažus elastīgus grūtniecībai paredzētus kreklus baltā, pelēkā, bēšā vai melnā krāsā, jo tos varēsiet izmantot vienmēr, un tos būs pavisam viegli kombinēt ar citiem apģērbiem, piemēram, grūtniecēm paredzētām džinsa biksēm. Tā kā jūsu ķermenī notiek tik daudz izmaiņu, jūs jutīsieties atvieglota, ka jūs joprojām jebkurā brīdī varat vienkārši uzvilkt džinsus vai legingus, kuri jūsu ķermeni lieki nenospiež. Ja vēlaties iegādāties kleitu, tad maxi tipa kleitas būs jums ideāli piemērotas jebkurā brīdī visā grūtniecības garumā. Ieguldiet arī ērtā un glītā apakšveļā – veikalā BabyFans ir atrodami daudzu modeļu barošanas krūšturi, kuri ne vien lieliski pilda savu funkciju, bet tiem ir arī dažādi pārdomāti dizaini. Ja vēlaties atrast kaut ko skaistu sev jau tagad, tad varat apskatīt veikala piedāvājumu gan internetā, gan veikalā! 

 

Vairāk informācijas meklē mūsu mājas lapā.