Vai 2010. — Tīģera — gadā beigsies krīze? Astrologa prognoze

Vairāku unikālu astroloģisku faktoru mijiedarbībā izveidojusies nelabvēlīga situācija daudzās pasaules valstīs. Taču atbilstoši zodiakālajai piederībai vienas tā skar mazāk, citas vairāk. Latvieši šobrīd cieš visvairāk, taču nākamais gads salīdzinājumā ar iepriekšējiem diviem būs nesalīdzināmi aktīvāks gads, prognozē astrologs Andris Račs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Var uzskatīt, ka laikā no 2007. gada vidus līdz 2010. gada vidum esam kritiskajā zonā — jo šajā laikā jaunavas zīmē virzās Lielais Eksaminētājs Saturns. Tā iedarbība: palēnināt, atdzesēt, sasaldēt, apturēt, ekonomēt, sodīt, optimizēt. Tā kvalitātes ir aukstums un smagums. Vai nav dzirdēti vārdi pēdējā laikā?

Krīzes emocionālā kulminācija pagājusi
Sakarā ar to, ka Latvijas Republikai palika 90 gadu, iestājās vēl viens krīzes faktors — 90 grādi (gadi) astroloģijā ir vissmagākās krīzes rādītājs. Tas gan vairāk attiecas uz valsts varu, uz tas vadību. Iespējams, var uzskatīt, ka tieši 2008. gada nogale, kad svinējām 90 gadu jubileju, bija krīzes emocionālā kulminācija.
Ir vēl daži svarīgi astroloģiskie faktori, kas radīja šīs milzīgās pārmaiņas valstī, taču īsumā — šī Saeima tika ievēlēta pilnmēnesī un varēja paredzēt, ka tās darbība būs tautai nepieņemama, tās konstruktivitāte būs apšaubāma.

Ekonomikas glābšanas plāns tika pieņemts pilnmēness naktī — komentāri lieki... Tas bija lemts neveiksmei (Gribas gandrīz kliegt: tik svarīgos brīžos ieklausieties taču vienreiz astrologos!)

Gaidāms, ka no 2010. gada februāra pasaules ekonomikā, arī finanšu sektorā sāksies augšupeja. Taču tā nebūs strauja.


Progress sāksies jau jaunā gada sākumā
2010. gadā un 2011. gadā daudzviet vēl būs jūtams piesardzīgums ar finanšu līdzekļiem, bet progress un attīstība sāksies visā pasaulē jau pašā 2010. gada sākumā. Būs cilvēki, kuri teiks, ka krīze ir pārvarēta, taču tā būs kļūda. Gaidāms, ka no 2010. gada februāra pasaules ekonomikā, arī finanšu sektorā sāksies augšupeja. Taču tā nebūs strauja. Tie, kuri mēģinās rīkoties strauji, ātri piedzīvos bankrotus. Strauja rīcība nav ieteicama līdz pat 2012. gada oktobrim!
Atšķirībā no aizgājušajiem "treknajiem" gadiem, kad piesardzības fenomens bija izzudis, jaunajā gadā piesardzība atgriezīsies un saglabāsies vēl ilgi. Ieguvēji šajā laikā ir un būs tie, kuri domās ilgtermiņā.


Atdzīvosies tūrisms un mūzikas bizness
Nākamais gads solās būt veiksmīgs visam, kas saistīts ar celtniecību un peļņu ilgtermiņā. Tāpat visā pasaulē atdzīvosies tūrisms un cilvēki būs gatavi šajā jomā tērēt daudz naudas, kā arī nauda tiks tērēta transporta līdzekļiem, kas gan neattiecas uz Latviju.
Mūzikas un kino bizness visā pasaulē piedzīvos augšupeju. Tāpat veiksmīgs gads būs farmācijas un parfimērijas biznesam, kā arī biznesam, kas saistīts ar jūru, jo pieaugs gan pārvadājumi, gan pieprasījums pēc jūras produktiem.

Reklāma
Reklāma

Nākamajā gadā dzimušajiem bērniem dzīve būs nemierīgāka, taču viņi savā dzīvē daudz vairāk sasniegs.


Tīģera gada mazuļiambiciozi un atbildīgi
Tīģera gadā dzims sociāli aktīvi cilvēki, kuri būs arī ambiciozi un atbildīgi cilvēki. Nākamajā gadā dzimušajiem bērniem dzīve būs nemierīgāka, taču viņi savā dzīvē daudz vairāk sasniegs. Tīģera gadā dzimušie cilvēki dzīves laikā izkonkurēs un pārspēs Žurkas un Vērša gadā dzimušos.
Tīģera gadā atkal veiksme uzsmaidīs veiksminiekiem, kuriem pēdējos gados īpaši neveicās. Veiksme it sevišķi atgriezīsies pie cilvēkiem, kuri dzimuši Tīģera, Cūkas un Suņa gadā.

2010. gada prognoze 12 mēnešiem
JANVĀRIS
Pirmajā puse — neslēgt līgumus. Otrajā pusē vērojama attīstība.

FEBRUĀRIS

Īpaši veiksmīgs laiks visam, kas saistīts ar ostām, ķīmiju, farmāciju, kosmētiku, izklaides sfēru, alkoholu, mākslu. Tas viss no 12. februāra.

MARTS
Marta pirmā puse salīdzinoši mierīga, bet marta beigās, aprīlī gaidāmi nemieri — vairāk emocijas, mazāk cietīs ekonomika. Parādījusies nauda var iekustināt īpašumu tirgu, īpaši no ārzemju pircēju puses. Gaidāmi strauji, asi lēmumi 3. dekādē.

APRĪLIS

Piemērots laiks ražošanas attīstībai, jaunu projektu palaišanai. Tirdzniecība, līgumi un birokrātiskas procedūras neveiksies no 20.04. līdz 12.05.

MAIJS
Svarīgu politisku lēmumu laiks. Attīstību bremzēs valsts nostāja. Sarunas norit lēni, bet mierīgi.

JŪNIJS
Parādās jauni līderi, jaunas uzņēmējdarbības formas - straujāka, bet riskantāka attīstība. Tirdzniecība, mazie uzņēmēji attīstās. Krīze atkal mūs skars vasarā, īpaši jūnijā, jūlijā.
Tad gan vairs zemāk neslīdēsim.

JŪLIJS
Beidzamais lejupslīdes mēnesis Latvijā. Veselīga uztura un dzīvesveida bizness norit veiksmīgi. Cilvēki labprāt strādās vienkāršus darbus, piemēram, laukos, pārtikas pārstrādē. Jūlija beigas — pasaules konflikti.

AUGUSTS
Mēneša sakums nemierīgs pasaulē. Izklaides bizness veiksmīgs. Pērk modes preces. No 2010. gada augusta sāksies lēna neatgriezeniska augšupeja. Taču jāņem vērā, ka līdz 2012.gada oktobrim finansu resursi būs pieejami ierobežota daudzumā. Visu šo laiku Latvijā darbosies taupības režīms.

SEPTEMBRIS

Vairāk patērētas preces vīriešiem. Veiksmīgi attīstās mašīnbūve, ieroču tirdzniecība, apsardze. Naktsdzīves biznesā augšupeja.

OKTOBRIS
Tas pats, kas septembrī. Jaunas kārtības sākums (jauna Saeima?).

NOVEMBRIS
Cilvēki kļūst mierīgāki, optimistiskāki. Labi veiksies izklaides bizness, arī aktīvas atpūtas un tūrisma lietas.

Tie, kuri gaida treknos gadus atgriežamies, varu pateikt, ka tādi varētu būt 2013./14 gads.

 Autors: Andris Račs, astrologs, www.astrologos.lv.