3 pieredzes stāsti: kad vieglprātīgs vienas nakts randiņš kļūst par nopietnām attiecībām

Agrāk vienas nakts randiņi bija diezgan prognozējami un skaidri. Iepazīšanās, flirts. Ja viss attīstās veiksmīgi – arī kulminācija. Pēc tam ejat katrs savu ceļu un vairs nesatiekaties. Taču mūsdienās daudz kas ir mainījies. Pēc "Singles in America" aptaujas datiem, katrs ceturtais ir ļāvies vienas nakts sakariem, kuri pēc tam pārauguši nopietnās, ilglaicīgās attiecībās.
Vienas nakts randiņš kā sākums ilgām attiecībām.

FOTO: Shutterstock.com

Vienas nakts randiņš kā sākums ilgām attiecībām.

Lūk, 3 sieviešu stāsti, kā viņu vienas nakts randiņi ir izvērtušies par nopietnām attiecībām.

 

Nedomāju, ka viņu vēl satikšu, jo neticēju attiecībām no attāluma

"Mans pirmais vienas nakts randiņš beidzās ar to, ka pēc tam nodraudzējāmies trīs gadus. Iepazināmies internetā – viņš tobrīd ciemojās pie radiniekiem pilsētā, kur es mācījos. Pirmo reizi ieraudzījusi viņu dzīvē, es vienkārši apstulbu. Viņš bija patiešām ļoti izskatīgs. Starp mums uzplaiksnīja dzirkstelīte, saruna raisījās brīvi. Uzaicināju viņu pie sevis. Nedomāju, ka satikšu viņu vēl kādu reizi, jo neticēju attiecībām no attāluma.

Nākamajā rītā viņš palika uz brokastīm. Ieraudzījis, ka lieku marinēties vistu pusdienām, pajautāja, vai vēlāk var atnākt vēlreiz. Pilsētā viņš bija tikai nedēļu, un visu šo laiku mēs pavadījām kopā. Viņš mani uzaicināja pusdienās kopā ar saviem vecākiem. Es negribēju doties, taču beigās piekritu, un mēs brīnišķīgi pavadījām laiku.

Kad viņš aizbrauca prom, katru dienu man zvanīja. Pēc mēneša pajautāja, vai vēlos būt viņa mīļotā meitene. Tā kā līdz vasarai bija palikuši vien divi mēneši, es nodomāju – kāpēc ne? Vasarā viņš mani ielūdza ciemos pie sevis uz Bostonu (kur tolaik mācījās). Mēs bijām kopā līdz koledžas beigām, pēc tam kopā pārcēlāmies uz Ņujorku. Beigās izšķīrāmies, taču šīs attiecības atceros ar tām patīkamākajām izjūtām."
- Keisija F.

 

Kad sākām runāties, izrādījās, ka viņa ir biseksuāla

"Pagājis jau pusotrs gads no mana vienas nakts randiņa, un man pat neticas, ka tas ir izvērties lieliskās, pilnvērtīgās attiecībās.

Reklāma
Reklāma

Mana pašreizējā meitene bija skaistākā un talantīgākā studente mūsu radošās rakstniecības kursā, kuru koledžā apmeklēju. Es nebiju droša, vai viņa ir lesbiete, tāpēc lekciju starpbrīžos uzrunāt īsti neuzdrošinājos. Tad starp mums nekas arī neizveidojās.

Tad vienu vakaru mani kaimiņi bija sarīkojuši ballīti. Ieraudzīju, ka arī viņa tur ir, runājas ar saviem draugiem. Biju jau mazliet iedzērusi un teicu sev: "Ko gan es varu zaudēt?"

Kad sākām runāties, izrādījās, ka viņa ir biseksuāla, un tas vakars mums beidzās gultā. Šķita, ka tas ir tikai vienas nakts randiņš, taču turpinājām satikties, kļuvām par "draudzenēm ar priekšrocībām". 

Vēl kādu laiku centāmies dzīvot bez saistībām, bet ar laiku sāku just, ka mūs saista kas vairāk nekā tikai fiziskas attiecības. No satraukuma, ka drīz atkal viņu satikšu, pazuda pat apetīte. Sākām arvien biežāk sarakstīties, bet pēc sešiem mēnešiem feisbukā oficiāli paziņojām, ka esam kopā."
-Džolīna

 

Vēl nesen man bija paniskas bailes no nopietnām attiecībām

"Vienmēr esmu jokojusi, ka ar kādu draudzēties varētu vien tad, ja nezinātu, ka mēs esam attiecībās. Vēl pavisam nesen man bija neiedomājamas bailes no saistībām. Ar puišiem mēdzu iepazīties kādā ballītē vai bārā, nosaucu viņiem izdomātu vārdu un pēc seksa klusi izmuku no viņa dzīvokļa.

Dažas nedēļas pēc šāda vienas nakts randiņa es Bredu netīšām satiku kafejnīcā. Jau gribēju doties prom, kad izdzirdu, ka kāds mani laikam sauc tajā izdomātajā vārdā. Pagriezos un ieraudzīju Bredu. Viņš bija tikpat pievilcīgs kā tajā pirmajā reizē. Apmainījāmies ar īsām pieklājības frāzēm un viņš ieraudzīja, ka man uz vienreizējās lietošanas krūzes ir rakstīts īstais vārds. No kauna man svila vaigi, un nācās izstāstīt visu patiesību.

Viss beidzās ar to, ka sēdējām un viens otram stāstījām muļķīgākos atgadījumus no dzīves, kādos esam iekļuvuši, baidoties no nopietnām attiecībām. Sapratām, ka esam ļoti līdzīgi un mums nav ko slēpt vienam no otra. Tā nu jau gandrīz gadu esam kopā."
- Amanda V.

Saistītie raksti