Valentīna diena bez stresa! 8 radošas randiņu idejas

Gribam to vai ne, Valentīna diena ir ienākusi mūsu dienas kārtībā. Taču pavisam noteikti tā varētu saistīties ne tikai ar atzīšanos mīlestībā un šokolādes sirsniņu ēšanu, bet arī ar atraušanos no steigas un būšanu kopā. Izbrīvējiet laiku arī jūs un dodieties uz randiņu – vienalga, vai esat jauns vai pieredzes bagāts pāris. Veltiet viens otram pašu svarīgāko – savu laiku un uzmanību.

Randiņi ir svarīga attiecību sastāvdaļa jebkuram pārim

FOTO: Artūrs Ķipsts

Randiņi ir svarīga attiecību sastāvdaļa jebkuram pārim

Restorāns kinoteātrī

Kino apmeklējums jau izsenis tiek uzskatīts par labu ideju randiņam. Vēl labāka tā ir, ja kino baudīšanu var apvienot ar gardu un svaigu maltīti. Popkorns vairs nav vienīgā pārtika, ko baudīt kinoteātrī! Jaunā “Apollo Kino” restorāna zāle sniedz iespēju, nepametot ērtos kino krēslus, pasūtīt visdažādākos ēdienus, uzkodas un dzērienus. Restorāna viesmīļi sagatavo pasūtījumu un piegādā to tieši zālē!

Kino randiņš patiks gan pāriem, kas sākuši satikties nesen, gan tiem, kas jau vairākus gadus pavadījuši laulībā. Jaunajiem pāriem tā ir lieliska iespēja bez lieliem uztraukumiem noorganizēt patīkamu vakaru un iepazīt savu mīļoto labāk, bet pāriem ar pieredzi tā būs patīkama atslodze no ikdienas un iespēja izbeigt strīdus par to, kurš gatavos ēst vai mazgās traukus.

Paļaujieties uz laimes spēli
Ja nevarat izlemt, ko tieši iesākt, atļaujiet to izvēlēties nejaušībai! Uz lapiņām sarakstiet vairākas iespējas katrā kategorijā un pa vienai vien izlozējiet, ko, kur un kā darīsiet, – jūsu ideālais randiņš saliksies kopā pats!

Vietas vai pilsētas – atzīmējiet tās vietas, uz kurām labprāt aizbrauktu un uz kurām reāli varat aizdoties. Tām nav jābūt tālām valstīm, tās var būt pilsētas vai ciemi Latvijā, vai pat noteiktas pilsētas daļas, piemēram, Daugavgrīvas cietoksnis, Zaķusala, Āgenskalna tirgus vai kāds muzejs.

Aktivitāte – izdomājiet, ko galamērķī bez vietas apskates iesāksiet. Rakstīsiet vēstules vai uzrīkosiet mini pikniku?

Ēdiens – izvēlieties, ko labprāt baudītu savā randiņā! Atcerieties – lai tas būtu viegli paņemams līdzi!Transporta veids – pārdomājiet, kā uz visiem galamērķiem varat nokļūt. Varbūt sabiedriskais transports ir laba opcija? Ja esat aktīvā dzīvesveida piekritēji, ļaujieties riteņbraukšanas priekam, jo siltā ziema to šobrīd noteikti atļauj.

Romantiskas vakariņas “Lēdija un Klaidonis” stilā

Lai arī randiņa ideja – vakariņas – ir klasiku klasika, visai bieži nākas palauzīt galvu – kur tad šoreiz aizvest savu mīļoto vakariņās? Iesakām daudz neraizēties un nomēģināt svaigo makaronu restorānu “Paslēptās receptes”.


Tā kā makaroni šobrīd piedzīvo īstu atdzimšanu un kļūst par pilnvērtīgu pamatēdienu, jūs būsiet patīkami pārsteigti, ko spēj piedāvāt šis restorāns – uz vietas ražotu ekskluzīvu, svaigu un visaugstākās kvalitātes itāļu pastu! Šeit pieejama visdažādākā veida makaroni jeb pasta.

Bagātīga ēdienkarte, maiga atmosfēra un iespēja vērot gatavošanas procesu, malkojot kādus dzērienus, – vakars noteikti būs izdevies! Bet, kad tiksiet pie savām porcijām, varēsiet mieloties gluži tā kā savā laikā populārajā animācijas filmā “Lēdija un Klaidonis”. Iespējams, jūs sajutīsieties kā nonākuši kādā Itālijas pilsētiņā...

Randiņš – tauriņu atmodināšana 
Pāri, kas jau vairākus gadus pavadījuši kopā, audzina bērnus, dala kredītus un raizes, reizēm visai skeptiski lemj par radiņiem – izdevīgāk taču palikt mājās un darīt ierastās lietas, nevis māžoties ar randiņiem. Tomēr ir kāds 99% garantēts veids, kas liks jums vienam uz otru atkal paskatīties mirdzošām acīm!

Kad iepazināties, noteikti jutāt gan taureņus vēderā, gan sajūsmu sirdī. Kāpēc lai tā nebūtu atkal? Atkārtojiet to, ko darījāt savā pirmajā randiņā! Protams, tas nebūs 100% iespējams, bet jūs varat aizbraukt uz to vietu, darīt to, ko toreiz, un ēst un dzert, ko ēdāt un dzērāt tad. Noteikti īpaša loma būs mūzikai, ko mēdzāt klausīties savā pazīšanās sākumā. Varbūt vēl kādam no jums ir tas apģērbs, ko toreiz vilkāt?

Romantiska slidošana roku rokā 
Kad agrāk bija bargas ziemas, mūsu vecāki un varbūt pat vecvecāki devās slidot uz aizsalušajiem ezeriem. Šogad ziema mūs nelutina, bet ir tik romantiski sadoties rokās un slīdēt vienā ritmā... Ja vien esat slidošanas lietpratēji. Ja ne, būs patīkami, ja viens otru pieturēsiet, iedrošināsiet un pamācīsiet, kā vislabāk slidojot noturēt līdzsvaru un attīstīt tempu un slidošanas soli.

Vissezonas slidotava iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” Ledus arēnā gaidīs jūs ar plašu slidošanas aprīkojumu un patīkamu atmosfēru nesteidzīgai slidošanai roku rokā!


Jaunas emocijas virtuālās realitātes simulatorā

Ja neesat vēl mēģinājuši, nokļūšana virtuālā realitātē būs aizraujošs piedzīvojums, kam ļauties. Virtuālā realitāte sporta bārā un restorānā “O’Learys” ir datora radīta trīsdimensionāla vide, kurā ir iespējams “nokļūt” un, lai arī esi sēdus stāvoklī, izjust, kā kņud vēderā, griežas galva un pretī pūš vējš.

Uzliekot speciālas brilles, jau pavisam drīz nonāksiet virtuālajā realitātē, kur būs nepieciešama ne tikai stratēģiskā domāšana, bet arī fiziskā izturība. Šāds piedzīvojums patiks avantūru meklētājiem un tiem, kam tīk izkāpt ārpus savas komforta zonas.

Kutināšana vēderā un sajūta, ka esi iemests citā pasaulē, – lūk, ko šeit iespējams piedzīvot! Izbaudot to ar savu mīļoto, pēc tam varēsiet dalīties izjūtās – kopīgs piedzīvojums satuvina!

Sekojiet saulei

Valentīna diena iekrīt laikā, kad lēnām pie mums atgriežas gaisma. Ieplānojiet dienu, kad pielāgosieties saules ritmam. Līdz ar saules lēktu dodieties laukā, dabā – dodieties uz mežu, brauciet pie jūras, staigājiet ar suni vai apciemojiet radus laukos un palīdziet sakrāmēt malku. Galvenais – pavadiet šo laiku ārpus mājas, kustībā, dabā.

Atgriezieties mājās līdz ar saules rietu. Ieejiet siltā vannā, sagatavojiet sātīgas vakariņas un lieniet zem segas, lai vērotu filmas, seriālus vai vienkārši lasītu. Telefonus nogrieziet uz klusuma režīmu, un pavisam noteikti jums pašiem raisīsies domas, kā vislabāk pavadīt stundas līdz nākamajam saullēktam.

Veselīgu ieradumu veidošana – rūpes vienam par otru
Mēs sportojam, lai ne tikai labāk izskatītos, bet arī lai kļūtu veselīgāki. Jaunais trends – kopīga sportošana pārim ir lieliska ne tikai tāpēc, ka tādā veidā iespējams pavadīt vairāk laika kopā ar savu otro pusīti, bet tāpēc, ka tā pauž rūpes vienam par otru.

Loģiski, ka dāma lielākoties būs fiziski mazāk spēcīga, varēs pacelt mazāku svaru vai skries lēnāk, bet darīt to kopā ir divtik aizraujoši! Lai arī kādu sporta veidu jūs izvēlētos, ir sirsnīgi, ja varat to darīt kopā.

Viens no ērtākajiem sporta veidiem, kam netraucēs nekādi laikapstākļi, – sporta zāles apmeklējums. Jaunā “LemonGym” sporta zāle iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” priecēs apmeklētājus ar jaunu un kvalitatīvu inventāru, pieejamām cenām un atsaucīgu personālu!

Kāpēc izvēlēties “Akropoli”?

  • Jaunas, skaistas, plašas telpas.
  • Plaša un ērta autostāvvieta.
  • 10 minūšu braucienā no Rīgas centra.
  • Grandiozas iepirkšanās, atpūtas un izklaides iespējas visām gaumēm.

Vairāk par “Akropoles” izklaides un iepirkšanās iespējām uzzini:

www.akropoleriga.lv
Facebook.com/akropoleriga
Instagram.com/akropoleriga
Youtube.com/akropoleriga