Ja mēs nepatiksim viens otram, pagriezīsim muguras un iesim prom. Randiņu stāsts

Savulaik gāju uz randiņiem daudz un dikti, un ar draudzenēm jokojām, ka tikai katrs desmitais sastaptais vīrietis ir normāls.

FOTO: Shutterstock.com

 

Reiz satikos ar biznesmeni, kas jau pirmajā randiņā man uzdāvināja milzīgu ziedu grozu, aizveda uz kazino un spēlēt bingo. Sasolīja man visādus labumus, vest ceļojumā, visu pirkt un godīgi aizveda mājās. Pāris dienas man nebija laika piezvanīt, bet, kad zvanīju, viņa telefons jau neatbildēja. Mācība - tver mirkli, ja tas ir tā vērts!
 

Reiz satikos ar puisi, kas mani pārsteidza ar savu izskatu - vasaras laikā staigāja gumijas zābakos, un no kiča tur nebija ne miņas. Teica, lai es viņam piezvanu. Kad zvanīju, bija ielicis autoatbildētāju ar dzeguzes kūkošanu. Pie sevis nospriedu, ka tā laikam skan viņa galvā.
 

Reiz, runājot randiņu ar puisi, viņš teica - satiekamies un, ja viens otram nepatīkam, vienkārši pagriežamies un ejam prom. Nu, labi. Satikāmies, pagājām kopā pārdesmit minūtes, kad viņš pagriezās un aizgāja. Hm, diezgan negaidīti un pazemojoši. Nekad nebiju domājusi, ka tā arī reāli var izdarīt.
 

Ir bijis arī tā, ka eju uz randiņu ar puisi, bet viņš paņēmis līdzi draugu - tādu skaistuli, ka aizsitas elpa. Tad viss vakars sabojāts.
 

Ir bijis tā, ka tiekos ar puisi jau vairākas reizes, bet īsti nesaprotu, ko viņš vēlas - vai lai esam tikai draugi? Tāpat man bija viens randiņu draugs, ar kuru sazvanījāmies un tikāmies ik pa laikam - mums bija interesanti tāpat, bet neko nopietnāku nevēlējāmies.
 

Traki sanāca manai draudzenei, kurai puisis randiņā bija samelojis savu vecumu un pielicis klāt "dažus" gadiņus Draudzene bija jau patstāvīga, ar iegūtu augstāko izglītību, bet viņš - vēl skolēns. Pieteicās bērns, kā rezultātā abi gan bija kopā, bet viņiem reāli bija 11 gadu starpība.
 

Bet taisnība ir tāda, ka ar savu pirmo vīru iepazinos aklajā dubultrandiņā, ko bija norunājusi mana draudzene, es, savukārt, viņu kādā dubultrandiņā iepazīstināju ar viņas vīru.

Randiņi - tā ir spēle, kas ir gan aizraujoša, gan arī bīstama.

 

Iesūtīja konkursam "Mans neparastais randiņš"  Mammamuntetiem.lv lasītāja Sanda Roze

 

Reklāma
Reklāma

Lai iesūtītu savu stāstu konkursam, SPIED ŠEIT! Vai arī sūti to uz e-pasta adresi redakcija@mammam.lv

 

Izdevniecības "Kontinents" grāmatas, kuras izspēlēsim:
Vēsturisks romāns "Karaļa lāsts", mīlestības romāni "Šarmantā vīrietī iemīlēties nedrīkst""Dženijas karš",  "Pārmaiņu vējš" un "Rīta dziesma". 

 

 

Balvā saņem arī kosmētikas komplektu no zīmoliem “Catrice”  un “Essence”.  Nevainojams dienas grimms visas dienas garumā 

 

Essence un Catrice kosmētika no Vācijas