Rotaļas pieaugušajiem... fotografēšana, spogulis un striptīzs

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Bērni nolikti gulēt vai - vēl labāk - atstāti pie draugiem? Tad pienācis laiks pieaugušo rotaļām...

Foto no www.moonparlour.lv arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no www.moonparlour.lv arhīva.

 

Garšīgās spēles. Izrotā partnera ķermeni ar medu, putukrējumu, saldējumu vai apšļāc ar šampanieti un pēc tam nolaizi.

 

Izmēģini arī skatu no slavenās filmas "9½ nedēļas", kur Mikija Rurka attēlotais varonis slidināja ledus gabaliņus pa Kimas Beisindžeres krūtīm un vēderu.

 

Uzsauc tostu otram, tādā veidā pasakot viņam, kas sagaidāms vakara noslēgumā.

 

Izmēģini jaunu tekilas dzeršanas rituālu! Uzliec uz partnera kailā auguma, piemēram, uz krūtīm, gabaliņu citrona vai laima, uzber sāli nabas apvidū un paņem mazu glāzīti ar tekilu. Tad nolaizi sāli no partnera auguma, izdzer tekilu un ar lūpām paņem citrona vai laimas gabaliņu. Tas, kurā vietā uzliek sāli un laima vai citrona gabaliņu, ir pilnīgi atkarīgs no j;usu abu fantāzijas.

Foto no www.moonparlour.lv arhīva.

 

Reklāma
Reklāma

Lomu spēles. Lai dažādotu savu seksa dzīvi, nopērc speciālus kostīmus vai izmanto mājās esošas drēbes un izspēlējiet lomu spēles. Piemēram, dakteris un paciente, padotais un priekšniece, skolnieks un skolotāja...

Sekss vannā vai dušā. Iespējams, vanna vai duša nav pati labākā vieta seksam, bet tā ir lieliska vieta priekšspēlei. Izmanto putas, masē un glāsti otra ķermeni. Skūpstieties, kamēr ūdens tek pāri sejai.

Fotografēšanās. Fotografējiet viens otru, iejūtieties modeļa un fotogrāa lomā. Mēģini pavedināt otru, izmantojot visas modeļa priekšrocības, kamēr viņš vai viņa zaudē savu "profesionālo" interesi. Ieguvums būs arī skaisti foto, kurus gan nevajadzētu atstāt neuzticama cilvēka rokās.

Spogulis. Izmanto spoguli sava seksa rotaļās, lai varēu novērot sevi "it kā no malas". Piemēram, novieto spoguli sev pretī un mīlējieties "sunīšu pozā".

Striptīzs. Uzliec mūziku, kas jums abiem šķiet erotiska, apsēdini partneri uz krēsla un sāc! Iesākuma viegli kustoties, dejas ritmā aizskar sevi caur drēbēm. Tad, cik lēni vari, sāc novilkt sev drēbes. Jau laikus pārdomā secību, kādā ko darīsi, piemēram, sieviete - blūzīti vai jaciņu, svārkus, zeķes, augstpapēžu kurpes. Vīrietis - džinsus, kreklu, respektīvi, izvēlies apģērbu, kuru vari skaisti un viegli novilkt. Visu laiku saglaba acu kontaktu ar partneri. Pēdējās novelc biksītes. Un izbaudi notiekošo!

 

SAKTIES VIDEO UN MĀCIES STRIPTĪZU DEJOT PATIEŠĀM KĀRDINOŠI!

Avots: "Erotiskā ģeometrija". R.: Zvaigzne ABC.