Pateicos Dievam, ka ļāvos, riskēju un vinnēju Tevi!

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

" ...Tevis dēļ gribu visu pie malas mest. Gribu pa mīlas taku uz priekšu Tevi vest. Gribu rūpēties par Tevi un, lai rūpējas par mani. Vai es par daudz es prasu? Tikai vienu - Tavu mīlestību!...", vēstulē mīļotajam raksta kāda portāla mammamuntetiem.lv lasītāja, Mīlestības vēstuļu konkursa dalībniece, kura šoreiz vēlējās anonimitāti.

Šādi mince bija noformējusi vēstuli savam mīļotajam šā gada Valentīna dienā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādi "mince" bija noformējusi vēstuli savam mīļotajam šā gada Valentīna dienā.

Labrīt, mīļais, dienā, ko sauc par mīlestības dienu!!

Vai pareizāk būtu teikt - labrīt visu mīlētāju dienā!. Kādam tā ir mīlētāju diena, kādam - mīlestības diena, bet kādam tā ir parasta diena… un vēl kādam tā ir mazliet vairāk nekā mīlestības diena, jo tas kāds man teica, ka tā ir "mūsu" diena.

Gadu atpakaļ šī diena, kas ir 14.februāris, manī izraisīja neitrālas izjūtas, reizēm pārdomas par to, kāpēc dzīvē notiek ne tā kā varbūt sirds to vēlētos, bet tieši tajā tālajā pagājušā gada 14.februārī manā dzīvē ienāci Tu. Tā nemanāmi, mazliet neitrāli, mierīgi un tad es pastaigājos pa Rīgas lielveikalu, kad manā telefonā atskanēja īsziņas signāls. Atvēru to un redzu, ka vīrietis, ko ļoti īsu brīdi pazīstu - atzīstas man mīlestībā. Pirmās domas? Jā, mazāk par divām nedēļām esam pazīstami un jau "mīl". Kārtējais, kurš mīl. Iekšēji sajūta bija dīvaina, neziņa, ko domāt vai nedomāt. Īsziņa manī ieviesa nedaudz tādu baiļu sajūtu, ja nu atkal kārtējais mirkļa vājums. Negribas tajā iekrist. Es baidījos, bet ļāvos. Ļāvos, lai viss rit savu gaitu un pateicos Dievam, ka ļāvos tam, ka riskēju un vinnēju. Vinnēju Tevi.

Es gribu Tava būt. Ne rīt, ne parīt, bet tūlīt. Atplest rokas un Tevi maigi apskaut. Gribu lūpas Tavas just, just, kā sirds Tava pukst. 

Ir pagājis gads, varbūt maz, bet varbūt pietiekami, lai saprastu, ko vēlos. Un šodien, "mūsu" dienā, vēlos Tev ko pateikt. Varbūt gribu par daudz, bet šodien varu atļauties - Es gribu Tava būt. Ne rīt, ne parīt, bet tūlīt. Atplest rokas un Tevi maigi apskaut. Gribu lūpas Tavas just, just, kā sirds Tava pukst. Gribu, lai Tu dzirdi, ko mana sirds Tavai čukst. Gribu Tevi pie sevis piespiest un skūpstīt…

Gribu neklausīt, ko saka citi, galvenais, lai mums kopā būtu labi. Kopā būtu gan rīti, gan vakari. Gribu tikai Tev piederēt. Gribu būt mīlēta un gribu arī mīlēt. Nepieļaušu, ka ar mani spēlējas un pati negrasos spēlēt. Gribu vēsos vakaros pie kamīna Tevi sildīt. Gribu prieku ar Tevi dalīt un bēdas prom no Tevis dzīt. Gribu Tevi izprast un lai saproti mani. Es netaisos Tevi pamest, ne tagad un nekad. Tevis dēļ gribu visu pie malas mest, gribu pa mīlas taku uz priekšu Tevi vest, gribu rūpēties par Tevi un, lai rūpējas par mani. Vai es par daudz es prasu? Tikai vienu - Tavu mīlestību!

Gribu Tavās lūpās redzēt smaidu un acīs prieku, gribu mīlestību just un arī mīlēt!

Pateicoties Tev, varu būt Tava. Pateicoties Tev, varu atplest rokas un apskaut Tevi. Pateicoties Tev, varu lūpas Tavas just un just, kā sirds Tava pukst, varu piespiest Tevi pie sevis un skūpstīt. Pateicoties Tev, es mīlu un tieku mīlēta. Paldies par to, ka man esi, paldies par Tavu mīlestību! 

Tu esi tas, ko sauc mana sirds… 

Mincīt, ar šīm rindiņām nosūtu Tev rīta sveicienu visu mīlētāju dienā, mīlestības dienā un mūsu dienā!!!

Mīlu Tevi!!

Tava mince..

Reklāma
Reklāma

 

Lai pievērstu mammamuntetiem.lv lasītāju un sabiedrības uzmanību pāra attiecību stiprināšanas nozīmei, izsludinām  akciju "Mīlestības vēstules". Aicinām uzrakstīt vienu mīlestības vēstuli savam mīļotajam, un iesūtīt to publicēšanai portālā mammamuntetiem.lv. 

 

Trīs redakcijas izvēlēto vēstuļu autori balvā saņems ielūgumus uz brīnišķās Latvijas blūza grupas  "Latvian Blues Band" koncertu "Sapņu fabrikā" un šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu no trauku un virtuves piederumu veikala RITO! 

 

ĪPAŠI! Labākās vēstules piedalīsies Mīlestības vēstuļu lasījumos, 8. martā, Rīgas Mākslas telpā.

 

Lai piedalītos mīlestības akcijā:

- uzraksti mīlestības vēstuli (tai ir jābūt tevis paša rakstītai!);

- akcijai iesūtītajai vēstulei jābūt ne garākai par vienu lapu jeb 3 000 rakstu zīmēm;

- iesūti vēstuli līdz šā gada 4. martam;

- ja vēlies, vēstulei vari pievienot arī ilustrāciju (zīmējumu, foto)

- iesūtot vēstuli, norādi savu kontaktinformāciju, kā arī to, vai vēlies, lai vēstuli publicē anonīmi;

- vēstules gaidīsim uz e-pastu redakcija@mammam.lv