Esmu atkarīga no seksa. Sapuriniet mani!

Rakstu nav ieteicams lasīt personām, kas jaunākas par 18 gadiem.

Es sajutu, kas ir īsts sekss.

FOTO: Marika Eglīte

Es sajutu, kas ir īsts sekss.

Šis gads paskrējis tik ātri, ka nespēju attapties, kur atrodos šobrīd un kā es tik tālu esmu nonākusi...Vēlējos padalīties ar jums, mani mīlļie. Esmu kļuvusi par Nimfomāni, nespējot savus apgriezienus vairs kontrolēt, esmu kļuvusi par bezmaksas mauku.

Man bija ilgstošas attiecības, kurās, šoreiz bija apgriezta situācija nekā parasti. Nevis manam mīļotajam pietrūka seksa, bet gan man. Ar laiku tas kļuva man pazemojoši kā sievietei, nejutos iekārojama, aiz skumjām pieņēmos svarā, jo seksu kompensēju ar ēdienu, jo laiks gāja, jo mazāk seksa. Desmit gadu ilgstošajās attiecībās kāja bija paslīdējusi trīs reizes,bet tas viss bija nenozīmīgi man fiziskajās sajūtās, bet emocionāli... Emocionāli manī bija neizsakāma baudas izjūtas, bija pat neizskaidrojamas trīsas vairāku dienu garumā.

Bet vienmēr pēc klusās krāpšanas atgriezos, līdz manā dzīvē ieradās 15 gadu vecāks, precēts, četru bērnu tēvs - turīgs džentelmenis, kas visu sagrieza kājām gaisā... Es viņa šarmam padevos.

Un sajutu, kas ir īsts seks, ko nozīmē, kad vīrietis vēlās apmierināt sievietes intereses, iekāri. Mani baudija! To jutu! Es lidoju! Romāns vilkās neielgi, bet spilgti. Bet iekāres garša vairs nerimās... Man vajadzēja vēl un vēl. Vienpadsmit gadus ilgās, patstāvīgās attiecības pajuka...

Reklāma
Reklāma

Ja līdz 29 gadu vecumam bija bijuši 9 vīrieši seksuālajās attiecībās, to sakaros, tad tagad varu droši teikt, ka sievietēm pēc 40mitā nojūk skaits, vārdi, pat sejas.

Esmu atkarīga no seksa, to apzinos, nespēju pretoties pat tad,ja vīrietis mani nesimpatizē.

Esmu augusi kārtīgā, inteliģentā ģimenē, kurā attiecības un monogāmija ir svēta, bet tas neliedz man aizdomāties par atkarību un tās iespēju pelnīt naudu. Brr, pati nopūšos un lūdzu jūs, sapuriniet mani un mēģiniet saprast, ka man nav vērts pārmest, jo tā ir slimība..tāpat kā alkahols, narkotikas, azartspēles. Neviens no maniem tuviniekiem to nezina un Dievs dod, lai nekad arī neuzzinātu!

Mīļās sievietes,kas precējušās -sniedziet saviem vīriešiem seksuālo baudu! Citādi..tas turpinās seksuālā riņķa dancī!
Veiksmi...