Ar sapņu vīrieti iepazinos autobusa pieturā

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

"Viss sākās kādā vēsā jūnija vakarā. Kā jau katru darba dienu, gaidīju darba autobusu. Skatos un redzu, kad garām iet pazīstama seja, saku: "Sveiks!" Viņš man atbild: "Sveika."," savu stāstu iesāk Līva, konkursa „Mans sapņu Vīrietis” dalībniece. Konkursu atbalsta un balvu dāvā kamīnu salons „Baltic Smile”.

Attēlā redzamie modeļi nav raksta varoņi.

FOTO: Marika Eglīte

Attēlā redzamie modeļi nav raksta varoņi.

Jautāju, kā klājas? Viņš atbild, ka ne pārāk labi, jo esot apslimis. Atbildēju: "Nu tad tev jāatstējas." Viņš atbild, ka nelieto nekādus medikamentus, ka ar tējām tikai ārstējas. Un  viņš iet gaidīt autobusu citā pieturā, kur draugs gaida viņu. Neko, palieku viena.

Nostrādāju savu darba dienu, pienāca nākamā diena. Gaidu atkal autobusu, te atkal Viņš. Saku: "Sveiks, kā jūties šodien? Vai labāk par vakardienu?" Viņs atbild, ka ir labāk. Un viņš paliek manā pieturā un gaida autobusu. Tā nu darbā sākam runāties. Vārds pa vārdam, un pienāca mūsu pirmais randiņš.

Tā bija saulaina, patīkama diena, pastaigājāmies pa pilsētu, gajām garām upei, runājām par visu - par dzīvi, par draugiem, par ģimenēm. Mans pirmais randiņš ar viņu bija tik pasakains un piedzīvojuma pilns, ka katru sīkāko mirkli atceros. Aizverot acis, atceros pirmās izjūtas, kad ieraudzīju viņu. Laikam jau nesaki nekad, kad var iemīlēties no pirmā acu skatiena...

VIŅI TEICA MANAM vīrietim, lai nepazaudē mani. Pēc randiņu staroju un biju sajūsmā.

Tā nu pavadījām kopā visu dienu, pabraukājāmies ar laivu pa upi, jo vajadzēja palīdzību vienam jaukam pārim. Viņi mums teica, ka var redzet, ka starp mums ir kas tāds, kas vieno. Kad atbildējām, ka šis ir mūsu pirmais randiņš, viņi bija pārsteiguma pilni. VIŅI TEICA MANAM vīrietim, lai nepazaudē mani. Pēc randiņu staroju un biju sajūsmā. Tā randiņš pēc randiņa, un mēs jau esam kopā, domājam pa ģimeni par nākotni, it visu. Mans mīļotais ir mans sapņu vīrietis, jo viņš māk gatavot, vienmēr palīdz man, zina, kad jūtos slikti, ir viss siltākie apskavieni, gatavo visgaršīgākās vakariņas, rūpējās par mani un ir ar mani kopā.

Reklāma
Reklāma

KATRU MIRKLI AR VIŅU KOPĀ IZBAUDU, KATRS PIESKĀRIENS, KATRS VĀRDS IR SAJŪTU VĒRTS. Ir teiciens - nesaki nekad. kad atbraucu uz Angliju, teicu, ka man nekad, nekad mūžā nebūs draugs no Polijas, bet tagad man ir draugs no Polijas, kurš ir mans sapņu vīrietis...

 

Iesūtījusi: Līva, konkursa „Mans sapņu Vīrietis” dalībniece. Konkursu atbalsta un balvu dāvā kamīnu salons „Baltic Smile”.

Savu stāstu konkursam Tu vari iesūtīt līdz 29. augustam!