Viņš. Mans sapņu Vīrietis

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Viņš. Noskūpsta manu plecu. Maniem vēsajiem pirkstgaliem uzpūš karstu elpu. “Mīļā,” viņš čukst un liek man ierušināties savā azotē. Lai sasildos. Tikai ar Viņu man ir silti. Droši un mājīgi.
...
"Mans sapņu Vīrietis" ir jaunais mammamuntetiem.lv un kamīnu salona “Baltic Smile” stāstu konkurss, kurā aicinām atklāt mirkļus un epizodes, kas liecina – jā, Viņš ir mans sapņu Vīrietis.
Kāds ir tas vīrietis, ar kuru vēlies mūžu kopā nodzīvot?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kāds ir tas vīrietis, ar kuru vēlies mūžu kopā nodzīvot?

 

Mīlestības un kvēles pilnā konkursa galvenā balva ir dāvanu karte Ls 50.00 vērtībā no kamīnu salona “Baltic Smile”. Un gaidāmas arī dažādas pārsteiguma dāvanas - gan krūzītes mīļai tējas pauzei, gan imunitātes komplekts (dažādi vitamīni).

 

Būtiski:
Ikviens šī stāstu konkursa dalībnieks var saņemt īpašo cenu elektriskā kamīna "Dimplex Albany Opti-Myst" iegādei (cena parasti Ls 1 231, cena konkursa dalībniekiem Ls 999.99) + dāvanu - uguns sprakšķēšanas skaņu sistēmu.

 

Lai piedalītos konkursā

Uzraksti stāstu par savu sapņu Vīrieti. Tādu, kurš jau ir ar Tevi. Vai varbūt ir ilgi gaidīts parādāmies pie Tavas dzīves apvāršņiem... 

Stāstu konkursam sūti uz redakcija@mammam.lv līdz 29. augustam. 


Reklāma
Reklāma

Galvenā balva konkursā ir dāvanu karte Ls 50 vērtībā no elektrisko kamīnu salona "Baltic Smile".

 

Informācija par konkursa atbalstītāju

SIA “Baltic Smile” ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā, kurš specializejas Kanadā un Īrijā ražoto elektrisko kamīnu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. Sortiments papildināts ar Polijā ražotām augstas kvalitātes kamīnu kurtuvēm un krāsniņām.

SIA “Baltic Smile” salona zemo cenu stratēģija ļaus Tev izvēlēties labākās kvalitātes produkciju par iespējami zemākajām cenām Latvijā. Piedāvājam tikai augstas kvalitātes elektriskos kamīnus, kamīnu kurtuves un krāsniņas no pasaules vadošajiem, kā arī mazāk pazīstamiem ražotājiem.

Kamīns Tavā mājoklī radīs Komfortu, Romantiku un Siltumu.

Kamīnu katalogu SKATI ŠEIT