Sapņu Vīrietis? Nē, pavisam īsts!

"Pamanot interesanto aicinājumu pastāstīt mammam.lv portālam par savu sapņu vīrieti, nevarēju noturēties... Gribas pateikt, izstāstīt par savu vīrieti..." raksta Laura, konkursa „Mans sapņu Vīrietis” dalībniece. Konkursu atbalsta un balvu dāvā kamīnu salons „Baltic Smile”.

Paldies manam Vīrietim, ka Viņš ir manā dzīvē, sirdī, dvēselē!

FOTO: Marika Eglīte

Paldies manam Vīrietim, ka Viņš ir manā dzīvē, sirdī, dvēselē!

Viņš nav mans sapņu vīrietis! Man nav par viņu jāsapņo! Viņš ir mana dzīves realitāte! Mana pēdējo 5 gadu dzīves realitāte!

Tas ir cilvēks, kuram es varu uzticēt savu sirdi, savas domas, savas jūtas un sevi pašu! Un es esmu laimīga, ka Viņš uztic man to pašu! Visfantastiskākā un drošākā sajūta ir nevis ejot kopā gulēt, vai no rīta pamosties, bet tieši tā apziņa, ka naktī esmu gulējusi līdzās savam fantastiskajam vīrietim un man nav jāsapņo... Mani sapņi ir manā realitātē... Viņš sargā manus sapņus, sargā manu miegu... Sargā mani miegā.

Kāda es esmu? Vai skaista, gudra, jautra, laimīga? Es nezinu... Bet ieskatoties Viņam acīs, es redzu, ka esmu vienkārši lielisks cilvēks... Esmu ideāla sieviete! Un man patīk skatīties Viņam acīs... Tajās atspoguļojas viss, par ko man vairs nav jāsapņo!

Esmu lepna izejot ar Viņu sabiedrībā... Viņam līdzās, es esmu jautra, atraktīva! Viņš liek man uzplaukt! Uzziedēt!
Mēs daudzas lietas darām kopā! Man patīk viss, ar ko Viņš aizraujas! Aizraujoties līdz ar Viņu ir sajūta, ka esmu izcīnījusi zelta medaļu olimpiskajās spēlēs. Un tā ir katru reizi! Tā ir tāda enerģijas deva, pārpilnība!  

Un pēc mirkļa mēs jau runājam par visu mūsu pasauli, par visu, kas ir tik svarīgs, un kur nav vietas strīdiem un dusmām...

Ēdiens vienmēr sanāk īpašs...Viņš saka, ka tas ir mans nopelns... Bet vai Viņš piemirst, ka vienmēr ir man līdzās, griež salātus, mīca kartupeļus biezenim, marinē gaļu? Diez, kā garšotu šie ēdieni bez mīlestības? Domāju, ka pārāk prasti...

Pat kašķi ar Viņu ir savādāki... Var pat teikt, ka esmu priecīga, ka tie ir... Jo to ir maz, tie ir auglīgi, tie ir ar dzirkstelīti Viņa acīs, kurās es redzu, joprojām, to ideālo sievieti, mīļu un saprotošu, un tajās nav ne kripatiņas dusmu...  Un pēc mirkļa mēs jau runājam par visu mūsu pasauli, par visu, kas ir tik svarīgs, un kur nav vietas strīdiem un dusmām... Vai to var izsapņot pat visskaistākajā sapnī?

Vai ir kas tāds, kas šo realitāti varētu sabojāt? Vai es varētu noslīdēt no šīs drošības salas un slīkt? Bet salai ir sēta! Droša, skaista... Kurai es vārtus nemeklēju! Es nevēlos no tās iziet. Tā ir mana realitāte, tas ir mans Vīrietis, un Viņa dēļ es esmu laba! Jā, vienkārši Īpaša! Un šo sajūtu dēļ esmu gatava darīt vēl vairāk no savas puses!

Paldies manam Vīrietim, ka Viņš ir manā dzīvē, sirdī, dvēselē! Paldies, par katru īsziņu, kas iepriecina mani darbā! Paldies par katru reizi, kad es smaidu (tā laikam ir gandrīz visu laiku)! Paldies par katru skūpstu vakaros, rītos, dienās un naktīs! Paldies par īpašo sajūtu, būt īpašai! Paldies, ka esi īpašs!

Man ir viss, kas man ir vajadzīgs, ja vien Tu esi līdzās! Un es esmu viss, jo esmu Tev līdzās!

Es domāju par Tevi!
Es jūtu Tevi!
Es dzīvoju Tavās acīs!
Es mīlu Tevi!

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi: Laura, konkursa „Mans sapņu Vīrietis” dalībniece. Konkursu atbalsta un balvu dāvā kamīnu salons „Baltic Smile”.

Piedalies konkursā arī Tu!