Kaut ikdienā liels nevīža un apmaldījies zēns, vienalga viņš ir mans sapņu vīrietis...

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Varat neticēt, bet tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena. Pēc mēneša ilgām virtuālām sarunām mēs satikāmies. Vēl neredzot, mani vilka pie šī cilvēka kā ar magnētu..." raksta Viktorija, konkursa „Mans sapņu Vīrietis” dalībniece. Konkursu atbalsta un balvu dāvā kamīnu salons „Baltic Smile”.

Tagad, kad rozā brilles jau ir nokritušas, pārvarētas pirmās dzīves un attiecību grūtības, tiek pieņemti otra trūkumi, joprojām viņš ir palicis mans sapņu vīrietis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tagad, kad rozā brilles jau ir nokritušas, pārvarētas pirmās dzīves un attiecību grūtības, tiek pieņemti otra trūkumi, joprojām viņš ir palicis mans sapņu vīrietis.

"Tad mēs satikāmies, un es nebiju vīlusies... Viņš – garš, spēcīgs, sportisks, ienāca manā dzīvē nejauši, varbūt sirdī ko vēl gaidīju, bet vairs neticēju. Mans mīļotais – jautrs, dzīvespriecīgs, strādīgs, glīts – viņš ir mans sapņu vīrietis. Tagad, kad rozā brilles jau ir nokritušas, pārvarētas pirmās dzīves un attiecību grūtības, tiek pieņemti otra trūkumi, joprojām viņš ir palicis mans sapņu vīrietis. Viņš man liek smieties, jā, diemžēl arī raudāt un dažkārt pat gauži, viņš liek pēc sevis ilgoties, kad nav līdzās.

Viņš ir mans atbalsts grūtos brīžos, kaut arī ikdienā liels nevīža un apmaldījies zēns dzīves plašumos, taču viņš ir mana iedvesma dzīvē iet uz priekšu un tiekties pēc mērķa.

Viņš ir mana ābola otra pusīte. Viņam līdzās līdz dzīves beigu dienām vēlos būt, par spīti visam, kas notika un kas notiks. Viņš ir mans atbalsts grūtos brīžos, kaut arī ikdienā liels nevīža un apmaldījies zēns dzīves plašumos, taču viņš ir mana iedvesma dzīvē iet uz priekšu un tiekties pēc mērķa. Viņš ir mans nemiers un miers, kaisle rāmā un neciešamā. Kad nakts stunda klāt, viņa lielā, raupjā, nostrādātā taču bezgala siltā un mīļā plauksta ir zem mana vaiga, kas ieaijā nakts mierā. Vēlos, lai tā tas arī būtu...
 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi: Viktorija, konkursa „Mans sapņu Vīrietis” dalībniece. Konkursu atbalsta un balvu dāvā kamīnu salons „Baltic Smile”.

Piedalies konkursā arī Tu!