Gultā ar vīrieti un viņa dēlu

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Pirms kāda laika portāla mammam.lv/tetiem.lv lietotāja dalījās savā stāstā par neparastu situāciju viņas mīlas dzīvē - viņa iemīlējās kādā vīrietī. Pēc laika pāris nolēma palikt vienkārši draugos, bet tagad sievietei ir mīlas dēka ar bijušā vīrieša dēlu... Stāstu komentē un uz uzdotajiem jautājumiem atbild attiecību konsultants un pārmaiņu treneris Arturs Šulcs.

Pēc izšķiršanās ar savu vīrietis, man ir sekss ar viņa dēlu...  Ilustrācija Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Pēc izšķiršanās ar savu vīrietis, man ir sekss ar viņa dēlu..." Ilustrācija Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

 

Sievietes stāsts

"Kādu laiku man bija attiecības ar precētu vīrieti, kuram aizgājusi sieva prom no mājām, uz visiem laikiem. Tas turpinājās gadu. Mēs bieži kopā dzērām, atpūtāmies utt. Ar mums šad tad kopā bija arī viņa dēls un mūsu draugi. Ar laiku šis cilvēks man sāka seksuāli vairs neinteresēt, un palikām vienkārši draugi.

Kādu dienu pēc kārtējās dzeršanas, kad piedzēros tik ļoti, ka gandrīz neko nesapratu, ko daru, man virsū uzkrita viņa dēls. Simpātisks puisis, knapi 19, un ar vārdiem "es jau sen tevi gribēju", ievilka gultā. Nepretojos, jo arī man viņš vienmēr licies simpātisks un seksīgs. Tā mēs šad un tad ik pa laikam mīlējamies. Tas vienmēr notiek dzērumā, acīs viens otram neskatāmies, kad to darām, un par to nekad nerunājam. Nespēju saprast, kāpēc viņam tas vajadzīgs? Trakākais, ka esmu viņam pamatīgi pieķērusies, bet domāju, ka viņš man ne. Varbūt, neuzdodot konkrētu jautājumu, to kaut kā var noskaidrot, kāpēc viņš ar mani guļ, parastu meiteni, ne pārāk izskatīgu. Lai gan, cik zinu, viņam vienmēr blakus bijušas supermodeles. Gribētos būt ar viņu kopā pavisam, bet uzbāzties netaisos, vīrieši par tādām meitenēm tikai pasmejas, cik zinu. Tai pat laikā jaunas attiecības sākt baidos un viņam to izrādīt, jo varbūt tad mums nebūs vairs pat seksa."

Man virsū uzkrita viņa dēls. Simpātisks puisis, knapi 19, un ar vārdiem "es jau sen tevi gribēju", ievilka gultā. Nepretojos.

Reklāma
Reklāma

Atbild attiecību konsultants Arturs Šulcs:

"Lasot šo stāstu, rodas vairāki jautājumi. Kas attiecībās ir tāds, ka nepieciešams piedzerties, lai mīlētos ar šo cilvēku? Kas traucē skatīties otram cilvēkam acīs? Kāpēc Jūs kautrējaties un baidāties runāt par savām attiecībām? Atbilde uz šiem jautājumiem ir iekšējs un ārējs protests pret šo situāciju.

Pastāv trīs sabiedrībā noteikti tabu – incests, slepkavība un kanibālisms. Šajā gadījumā tēvam un dēlam ir bijušas seksuālas attiecības ar vienu sievieti, kas ir incests attālinātā formā. Incests ir sekss starp tēvu un dēlu caur šo sievieti. Sieviete, kam ir sekss ar vīrieti, nonāk mātes statusā attiecībā pret vīrieša bērniem. Neatkarīgi no vecuma un gadu starpības. Nav pieņemts sekss starp māti un dēlu, tāpēc zemapziņā rodas protests. Tāpēc šie abi cilvēki mīlējas dzērumā, nespēj viens otram skatīties acīs un runāt par savām attiecībām.

Sieviete apzināti vai neapzināti ir izvēlējusies veidot attiecības ar tēvu un pēc tam ar dēlu, jo viņai ir tendence uz incestu. Uz jautājumu, kāpēc šis jaunais puisis veido jebkādas attiecības ar sava tēva bijušo mīļāko, atbilde ir tāda, ka sieviete ir zināma, visu laiku atradusies blakus, turklāt arī jaunajam puisim ir tendence uz incestu. Viņi abi viens otru ir atraduši, jo viņiem abiem ir tendence uz incestu – savienošanos starp radiniekiem."