Šī pieredze var noderēt: Kā likt vīrietim uzķerties?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Izklausīsies nedaudz pēc padsmitnieces tekstiem, bet rakstīšu visu pēc kārtas, lai vieglāk saprast domu. Es neesmu nekāda īpašā skaistule, ģērbjos tā, lai ir ērti, nevis sekoju līdzi modei — nekādu īsu svārciņu (vispār nekādu svārku), nekādas augstpapēžu kurpes un nekādas kosmētikas... Bet vīrieši man pievērš uzmanību! Kāpēc? Jā, tāds jautājums rodas daudzām manām paziņām, man pat tiek jautāti padomi — kā tu to dari, kā tu iepazīsties? Tas ir pavisam vienkārši, mēs to saucam par "skenēšanu"...

Ieejam bārā, uzreiz nopētu apkārtni. Ievēroju kādu vīrieti (kuram blakus nav sievietes) un saprotu — viņš šovakar būs mans. Attēlā redzamajām modelēm nav saistības ar raksta saturu.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Ieejam bārā, uzreiz nopētu apkārtni. Ievēroju kādu vīrieti (kuram blakus nav sievietes) un saprotu — viņš šovakar būs mans. Attēlā redzamajām modelēm nav saistības ar raksta saturu.


Galvenais ir pozitīva attieksme.. Piemērs. Bārs. Ieejam bārā, uzreiz nopētu apkārtni. Ievēroju kādu vīrieti (kuram blakus nav sievietes) un saprotu — viņš šovakar būs mans. Tālāk sākas skenēšanas process... Sākumā jāmēģina it kā nejauši noķert viņa skatienu, tas ir vienkārši — jāskatās uz viņu (skatienam jābūt tādam priecīgam, it kā smaidītu ar acīm, bet sejas izteiksmei — mierīgai, neuzkrītošai, bet laipnai). Tad, kad viņš beidzot paskatās, protams, jānovēršas, bet ne jau uzreiz — tā, lai viņš ievērotu, ka tu skatījies un aizgriezies (cik nevainīgi). Tālāk uz kādu brīdi ir jācenšas nozust no redzesloka, vismaz neskatīties...

Pēc kāda laika atkal jāmēģina noķert skatiens, bet šoreiz vairs nevajadzētu novērsties, tas ir — vajadzētu, bet tikai pēc tam, kad viņš paskatās un tu pasmaidi... Pēc ne pārāk ilga brīža jāmēģina paiet viņam garām (vienalga--> virziens tualete-bārs, kaut kur, bet it kā viņam jātuvojas, jāskatās uz viņu, bet jāiet uz citurieni). Viņš pienāks klāt 100%.

Jā, smiešanās vispār ir ļoti laba lieta. Ja  tev izdodas vīrieti sasmīdināt, tad puse darba jau ir izdarīta.

Reklāma
Reklāma

Tad sāksies saruna, galvenais ir novirzīt sarunu uz tēmu, ko pārzini. Nevaru paskaidrot, kā īsti, bet, ja runa ir, piemēram, par futbolu un tu neko par to nezini, izvēlies citu (labāk komandu) sporta veidu, kas tevi saista vairāk, vai ar ko nodarbojies pati, atstāsi vismaz iespaidu. Galvenais ir runāt daudz, bet tā, lai viņš tomēr runā vairāk, smaidīt un skatīties acīs — daudz, bet laipni un ne biedējoši.

Vīriešiem patīk atvērtas sievietes, galvenais ir justies brīvi. Arī tad, ja notiek kāds misēklis — uzlej sev kaut ko virsū vai tamlīdzīgi, ir jācenšas par to pasmieties. Jā, smiešanās vispār ir ļoti laba lieta. Ja  tev izdodas vīrieti sasmīdināt, tad puse darba jau ir izdarīta. Arī saruna nedrīkst ieilgt, aizej uz tualeti, pazūdi vienkārši no acīm, lai viņš paspētu sailgoties, patēlo vienaldzīgo, padejo ar kādu, bet ik pa laikam paķer viņa skatienu! Viņš tevi jau grib!
Man šī taktika nostrādā vienmēr. :)