Meita izvieto iepazīšanās sludinājumu savai mammai!

Mammai nezinot, septiņus gadus vecā meita ievietoja iepazīšanās sludinājumu televīzijas SMS čatā... Māmiņa, pateicoties šim atvases blēņu darbam, ne tikai sastapa lielisku vīrieti, bet arī iemīlējās un pus gadu pēc iepazīšanās — apprecējās!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bija 2004. gada aprīļa sākums, gatavoju vakariņas saviem diviem burvīgajiem bērniem. Te pēkšņi meita (7 gadi)  neapmierināta jautā, kāpēc raidījumā SEMS visu laiku peld pa virsu teksts. Pastāstīju, ka tas ir SMS čats, kur cilvēki, kas vēlas iepazīties, sūta no mobilā tālruņa īsziņas uz šo raidījumu. Nedaudz pastāstīju, kā tas darāms, un gāju gatavot tālāk vakariņas...


Aptuveni pēc 10 minūtēm meita sajūsmā sauc, lai nāku paskatīties. Sākumā nesapratu, tad šausmās iepletu acis, jo televizora ekrānā ieraudzīju savu mobilā tālruņa numuru un tekstu, ka sieviete vēlas iepazīties! Ilgi nebija jāgaida, kad sākās SMS bombardēšana. Īsziņu bija daudz, bet tā kā nekad neesmu ticējusi, ka tā var iepazīties, uz SMS neatbildēju.

Šausmās iepletu acis, jo televizora ekrānā ieraudzīju savu mobilā tālruņa numuru un tekstu, ka sieviete vēlas iepazīties!

Visādi teksti uz manu telefonu nāca divas dienas bez mitas, tad pārstāja un iesākās atkal parastā ikdiena.  Pēc šī notikuma bija pagājusi apmēram viena nedēļa, kad ļoti saulainā dienā, 29. aprīļa pusdienas laikā, dodoties pusdienās, es saņēmu īsziņu: "Sveika! Vai vēlies iepazīties?".  Biju ļoti apmulsusi, iedomājos, ka varbūt draugi sazvērējušies un iedevuši kādam manu numuru. Interese man bija un tāpēc atbildēju ar jautājumu: "Kas Tu esi? No kurienes mans numurs?"  Sekoja atbilde par to, kā rakstītāju sauc, cik viņš ir vecs, ka esot šķīries, ir divas meitas unauto:). Un manu telefona numuru esot iedevis draugs, kurš to norakstījis no TV raidījumu apmēram pirms nedēļas... 

Reklāma
Reklāma


Es atbildēju, ka arī esmu brīva, ka man ir divi bērni, bet nav auto, ir tikai autovadītāja apliecība:). Tā turpinājām sarakstīties līdz darba dienas beigām, un jo tālāk gāja, jo lielāku interesi viņš manī izraisīja.  Pēc viņa iniciatīvas sarunājām vakarā tikties — stāvvietā pie mana dzīvokļa. Ļoti satraucos, bet gāju. Iekāpu automašīnā un kad ieraudzīju viņu, sapratu, ka ir klikšķis un iemīlējos.

 

Tikāmies katru dienu un baudījām laimes pilnus mirkļus. Aprīļa beigās iepazināmies un 13. novembrī sarakstījāmies. Janvāra sākumā pieteicās mūsu burvīgā meitiņa, kuru sagaidījām 2005. gadā 28. septembrī ģimenes dzemdībās. Viņa piedzima ar gaišiem, skruļļainiem matiņiem un zilām actiņām,  burvīgs mīlestības bērniņš. Tā nu mēs dzīvojam — mani divi bērniņi, vīra divi bērniņi un mūsu kopīgā meitiņa. Esam ļoti laimīgi!