Iepazīšanās stāsts: Mūs vienoja "Mazpulki" un to nometnes

Viss sākās kādā vakarā pēc darbiņa, kad, kā jau lielākā daļa jauniešu, darbojos draugiem.lv. Aiz garlaicības, intereses mudināta sāku skatīties iepazīšanās sludinājumus. Tā, lasot vienu aiz otra, kāds sludinājums aizķērās man atmiņā un vakara gaitā nolēmu aizrakstīt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pēc kāda laika puisis atbildēja, viņa vēstules bija mīļas, un tā mēs kādu laiku sarakstījāmies, nenojaušot, ka patiesībā jau kādu laiku esam pazīstami, bet pāris gadus neesam tikušies vasaras "Mazpulku" nometnēs.
Kādā no vēstulēm sarunājām beidzot satikties. Kad satikāmies, puisis uz mani skatījās kā uz sen neredzētu paziņu, ka kaut kur jau kādreiz esam tikušies. Man puisis nelikās pazīstams, jo nometnēs viņš bija pavisam citāds. Vairākas stundas runājot, mēs atradām kopīgo, kas mūs saista, tie bija "Mazpulki" un to nometnes. Tad mēs viens otru tā īsti neievērojām, bet liktenis bija lēmis mūs savest atkal kopā ar draugiem.lv palīdzību. Kādu laiku sarakstījāmies, sazvanījāmies un kaut kā nemanot, pamazām es ar savām mantām pārcēlos pie puiša. No tā vakara drīz būs pagājuši trīs gadi. Tagad esam jau precējušies un kādu laiciņu audzinām mūsu mazo peciņu.
 

Iesūtījusi Kintija Kāle-Pūkaine, stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībniece

VISUS KONKURSA STĀSTUS LASI ŠEIT!

Reklāma
Reklāma

UZMANĪBU! Konkursam papildināti noteikumi!