6 gudrības, kā labāk sadzīvot ar sievasmāti

Cits ar sievasmāti tikšanās reizēs sabučojas un mīļi apskaujas, cits vienkārši netiekas, jo nespēj bez strīdiem uzturēt komunikāciju. Ikvienā šādā situācijā laikam jau ir puse patiesības, tomēr saticība ģimenes lokā vienmēr ir zelta vērtē. Lūk, daži padomiņi, kā labāk sadzīvot ar sievamsāti.

 Neļaunojies uz sievu sievasmātes klātbūtnē, pateicies viņai par labu meitu - tas ir tik vienkārši, un sievasmātes labvēlība garantēta!.

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Neļaunojies uz sievu sievasmātes klātbūtnē, pateicies viņai par labu meitu - tas ir tik vienkārši, un sievasmātes labvēlība garantēta!.

 

Lai izvairītos no sarežģītām attiecībām ar sievasmāti, jāņem vērā daži padomi:

- Centies pacietīgi uzklausīt sievasmātes padomus un pamācības. Viņai glaimos, ja reizēm pajautāsi padomu un pateiksies par to, ka augstā persona veltījusi uzmanību tavām problēmām.

- Piezvani viņai biežāk, painteresējies par viņas darbiem un veselību.

- Sievasmāte arī ir sieviete. Viņai būs patīkami saņemt komplimentus, ziedus, smaržas.

- Neļaunojies uz sievu sievasmātes klātbūtnē, pateicies viņai par labu meitu.

- Neatbildi izvairīgi, ja sievasmāte izvaicā par taviem darbiem, paslavē sevi. dalies savos plānos. Sievasmātei jābūt pārliecinātai, ka tu esi dāvana viņas meitai.

Reklāma
Reklāma

- Ja sievasmāte auzdinājusi un izglītojusi meitu viena, viņai būs dabiska greizsirdība pret cilvēku, kas kļuvis par viņas znotu, un znotam tas jāņem vērā.

 

Šie ir paši elementārākie paņēmieni, kā nolīdzināt znota un sievasmātes attiecības, ja vien tajās ir kādi sarežģījumi.

 

Avots: Jānis Arvīds Plaudis, Elizabete Ozola "Es un Tu. sarunas par sievietes un vīrieša attiecībām" (izd.Jumava).