Ukrainas mīlasstāsts: nemierniece un policijas virsnieks iemīlas viens otrā. FOTO

Vardarbības nopostītajā Ukrainā ir uzplaiksnījusi mīlestība. Opozīcijas protestētāja Lidija Pankova un kāds policijas virsnieks, kurš vēlējās palikt anonīms, ir iemīlējušies par spīti tam, ka pārstāv pretējās puses.

Liktenīgajā vakarā Lidija un Andrejs, pārstāvot pretējos spēkus, demonstrācijas laikā stāvēja viens otram cieši blakus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Liktenīgajā vakarā Lidija un Andrejs, pārstāvot pretējos spēkus, demonstrācijas laikā stāvēja viens otram cieši blakus.

24 gadus vecā žurnāliste Lidija ir viena no demonstrantiem, kura iziet ielās, lai protestētu pret korupciju un pieprasītu pārmaiņas. To viņa darīja arī tai dienā, kad satika policijas virsnieku Andreju. Jaunā sieviete kopā ar citām meitenēm bija nostājusies starp policijas spēkiem un pārējiem protestētājiem kā dzīvais vairogs, cerot, ka tas izbeigs vardarbību startp abām pusēm.

 

 

Lidija stāsta: “Mēs stāvējām ar pārējām sievietēm cieši blakus policijas spēkiem. Man piezvanīja draudzene, kura lūdza, lai palīdzu viņas draugam, kurš bija apcietināts. Lai mēs vēlāk varētu sazvanīties pa citu tālruni, es viņai skaļi nosaucu savu jaunā telefona numuru. es to atkārtoju divreiz, jo apkārt bija liels troksnis, un cilvēki klaigāja.” Tomēr gaidītā zvana vietā viņa saņēma īsziņu: “Par spīti visam haosam mums apkārt, es atcerējos tavu telefona numuru, kad tu to nosauci savai draudzenei. Es pat nezinu tavu vārdu. Es stāvēju melnajā naktī ar vairogu rokās tieši tev blakus. Kad tu mūs piespiedi atkāpties un pārstāt vardarbību, es sapratu, ka es vēlos tevi apprecēt. Andrejs.”

 

Reklāma
Reklāma

 

Kad viņi satikās, Lidija nebija plānojusi iemīlēties cilvēkā, kas aizstāv otras puses intereses, bet tā ir noticis.

 

Pagaidām vienīgajā pāra kopīgajā fotoattēlā jaunajam virsniekam ir aizklāta seja un viņa uzvārds netiek izpausts.

 

Informācija un foto: www.dailymail.co.uk