Freimaņa sunītei Pepei piedzimuši septiņi burvīgi kucēni

Mārtiņa sunīte Pepe, kas jau divus mēnešus dzīvo pie saviem jaunajiem saimniekiem Vidzemes pusē, nule kļuvusi par māmiņu septiņiem mazulīšiem, ziņo www.kasjauns.lv.

Pepe. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pepe. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Saimnieku mājās pirms Pepes ierašanās jau mitinājās suns Tobis, kurš arī ir kucēnu tēvs. Par to liecina tas, ka visi kucēni ir melni, bet diviem ir balti "priekšautiņi". Mammai Pepei nelīdzinās neviens no mazuļiem.

„Radības noritējušas bez starpgadījumiem, un nu Pepei pie vēdera kūņojas septiņi mazi, melni spalvu kamoliņi, kuriem atradušies arī nākamie saimnieki – liela daļa Pepes bērnu dzīvos pie Mārtiņam tuviem cilvēkiem,” portālu kasjauns.lv informē Mārtiņa Freimaņa fonda pārstāvji.

Lai arī jaunie saimnieki uzņēmušies rūpes par Pepi un kaķi Tīkliņu, neko neprasot, gaidības tomēr ir saistītas ar zināmiem izdevumiem, tāpēc, lai palīdzētu segt izmaksas, kas saistītas ar rūpēm par sunīti un kucēniem, Mārtiņa Freimaņa fonda biedri lēmuši sniegt jaunajai ģimenei atbalstu 100 Ls vērtībā veterinārārsta pakalpojumiem un citiem izdevumiem, kā arī turpmāk atvieglināt saimnieku ikdienu, nodrošinot papildu līdzekļus Pepes un Tīkliņa uzturam.

Foto: Pepes bērnu tēvs Tobis.

Tagad kucēniem mazliet jāizaug, jāapveļas un tad jau drīz tie varēs doties pie saviem nākamajiem saimniekiem. Lai mazuļi var braši augt un pieņemties spēkā jaunajai ģimenei šobrīd nepieciešams miers un klusums.

 

FOTO AR MĀRTIŅU FREIMANI UN VIŅA DZĪVNIEKIEM SKATIES ŠEIT!

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv