Meitiņas iedvesmotie darinājumi

Esmu bagāta māmiņa ar saviem bērniem, trīs dēliņi un meitiņa peciņa. Rokdarbi ir mana sidslietiņa! Gaidot mūsu meitiņu Endžiju pievērsos rokdarbiem vēl vairāk.

Mazā Endžija.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazā Endžija.

Sāku gatavot savu kolekciju, un, pucējot peciņu savos darinātos tērpos, nodomāju, kādēļ gan citi mazulīši nevarētu tērpties manos darinātos tērpos. Katrs mazulītis ir saviem vecākiem kas īpašs un gribas viņam pašu labāko. Visus darbiņus gatavoju ar mīlestību un no sirds, otram tāds tērps nebūs, jo pie katra darbiņa tiek piestrādāts individuāli.

Mans iedvesmas avots darbiņiem ir mana mazā princesīte, priecājoties par viņu, rodas jaunas idejas tērpiem. Augot manai meitiņai, arī kolekcijā top tērpi lielākām princesītēm, protams, tiek pagatavoti arī individuāli pasūtīti tērpi. Laipni aicināti apmeklēt manu mājas lapu www.endzi.ucoz.lv!

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi Larisa Baika, konkursa Uzdarini ko skaistu un balvā saņem "KusKUs" mājas zābaciņus dalībniece.



Portāls mammam.lv/tetiem.lv un skaistie KusKus mājas zābaciņi aicina arī tevi — esi radoša un atjautīga — iesūti aprakstu un bildīti, ko skaistu šajā pavasarī izdevies uzburt tev! Varbūt tā ir rotaslieta, pārveidots apģērbs, apgleznots šķīvis vai krūzīte, oriģināla ideja puķupodam vai jebkas cits, ko esi radījusi vai pārveidojusi pati! Oriģinālākās idejas iesūtītājai būs skaista balva — KusKus mājas zābaciņi! Savas idejas un darbiņus sūti uz e-pastu: redakcija@mammam.lv līdz nākamajai trešdienai, 5. maijam. Ceturtdien, 6. maijā, paziņosim uzvarētāju!