Mazuļu rāpošanas čempionāta Ventspils posmā uzvar mājinieks

"Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāta Ventspils posmā, kas notika pilsētas svētku “700+33” laikā, pirmo vietu ieguva 11 mēnešus vecais Everts no Kuldīgas ar rezultātu 6,42 sekundes.
Mazuļu rāpošanas sacensības jau ir kļuvis par tradicionālu pasākumu.
Ilustratīvs foto

FOTO: Shutterstock.com

Mazuļu rāpošanas sacensības jau ir kļuvis par tradicionālu pasākumu. Ilustratīvs foto

Ventspils Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā “Fantāzija” notikušais “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts pulcēja teju 20 dalībniekus ne tikai no Ventspils un novada, bet arī no Rīgas, Siguldas, Kuldīgas, Cēsīm un citiem Latvijas novadiem.

 

Mazuļu rāpošanas sacensībās savas prasmes pārbaudīt tika aicināti mazuļi vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem. Vairāki pasākuma apmeklētāji neslēpa sajūsmu par iespēju aktīvi un jautri pavadīt laiku ar ģimeni, turklāt daudziem mazulīšiem šī bija pirmā iespēja izmēģināt spēkus īstās sacensībās.

 

Uzvarētāja Everta tētis Uldis no Kuldīgas saka: “Ja man vaicātu, kas ir Everta noslēpums, tad es teiktu, ka mammas piens un tēta gēni, protams. Smejos! Esam ļoti pagodināti un priecīgi par pirmo vietu!”

 

Reklāma
Reklāma

Otrās vietas ieguvēja Jēkaba mamma Diāna no Ventspils saka: “Laikam pirms katra nākamā starta būs kārtīgi jāsaēdas kukurūza un tad varēsim uzstādīt rekordus. Paldies, Lidl, par aktivitāti un jaukajām balviņām.”

 

Mazuļu rāpošanas čempionāts pulcēja ne tikai pašus mazākos, bet arī līdznācējus, kas viņus uzmundrināja, atbalstīja un paguva iemūžināt mirkļus ar draudzīgo “Lupilu” lācēnu. Rāpošanas čempionāts kopumā piesaistīja lielu uzmanību, izraisot daudzu garāmejošo skatītāju priekpilnu interesi un aizrautīgu līdzi jušanu. Paralēli sacensībām apmeklētāji varēja baudīt klauna šovu un būt liecinieki tam, kā vecāki, brāļi un māsas izklaidējas putu ballītē.

 

Ventspils mazuļi turpināja “Lupilu” rāpošanas čempionātu, kas tika aizsākts maija beigās Jelgavā un turpinājās jūlijā Valmierā. Vēl šovasar šī jautrā un smaidus raisošā čempionāta posms noritēs arī Jēkabpils pilsētu svētku laikā

Saistītie raksti