Māmiņas testē veļas mazgāšanas līdzekli "Persil" un veļas mīkstinātāju "Silan"

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv sadarbībā ar "Henkel" piecām mammām ar mazuļiem dāvāja iespēju izmēģināt veļas mazgāšanas līdzekli "Persil" un jauno veļas mīkstinātāju "Silan". Kā mammas vērtē produkciju un vai plāno šos līdzekļus iekļaut regulāro iepirkumu sarakstā, lasi atsauksmēs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Veļas mazgāšanas līdzeklis un veļas mīkstinātājs patika arī kaķim. Stāsta Aila Ādamsone, mēnesi vecā Adriana mamma:

"Jāsaka uzreiz, ka līdz šim biju skeptiski noskaņota par to, ka zīdainim drēbītes mazgā ar veļas pulveri un veļas mīkstinātāju, jo man šķita, ka tas viss ir pārāk kaitīgs bērna maigajai ādai. Līdz šim iztiku ar bērnu ziepēm, kas veiksmīgi padarīja tīras mazuļa drēbītes. Vēlos pieminēt, ka zīdainis nespēj radīt tik lielus un neizmazgājamus traipus, lai būtu jāpielieto kaut kas nopietnāks.

FOTO: Jaunā māmiņa vienā no pirmajām pastaigām kopā ar Adrianu.  

Tomēr izmēģināju "Persil" mazgājamo līdzekli. Pirmais, kas man ļoti patīk, ir tas, ka tas ir šķidrā veidā (želeja). Tādā veidā tas ir parocīgs ne tikai mazgāšanai ar veļas mazgājamo mašīnu, bet arī rokām. Šoreiz želeju izmantoju, drēbītes mazgājot ar rokām.

Pirmajā brīdī želejas smarža šķita pārāk spēcīga, bet pēc neilga brīža tā jau vairs nešķita. Pēc izmazgāšanas drēbes ne tikai patīkami smaržoja, bet tās bija arī kļuvušas maigākas - audums mīksts un patīkams. Želeja veiksmīgi tika galā arī ar nelielajiem pleķīšiem, ko mazais bija sarūpējis uz sava apģērba, aizčurājot garām, kur uz drēbēm līdz mazgāšanai bija manāmi dzelteni pleķīši. Lielākais pārbaudījums šim pulverim būtu nopietnāku netīrumu iztīrīšana. Diemžēl, man nesanāca pārbaudīt (iespējams) neizmazgājamu netīrumu izmazgāšanu ar šo veļas mazgāšanas līdzekli.

Līdz šim esmu novērojusi, ka visgrūtāk ir izmazgāt tos netīrumus, kas uz drēbēm mazajam radušies no lielās vēdera izejas. Ar šiem nopietnajiem pleķiem parastās bērnu ziepes galā netiek. Šoreiz gan nesanāca to pārbaudīt ar želeju, jo mazais bija smuki uzvedies, vai arī vecāki bija rūpīgāk aplikuši pamperu.

FOTO: Mēnesi vecais Adrians.

Rezumē: esmu patīkami pārsteigta par šo veļas mazgāšanas līdzekli. Visticamāk, ka turpmāk, saudzējot arī savas rokas, visu mazgāšu ar šo mazgāšanas līdzekli veļas mazgājamā mašīnā, jo želeja savu darbu paveic godam un tas vēl arī ļoti patīkami smaržo. Kad biju ar lielo vēderu, tad jebkura pulvera un mīkstinātāja smarža man šķita pārāk uzbāzīga jo īpaši tādēļ, ka pēc veļas izmazgāšanas vēl ilgi šī uzbāzīgā smarža saglabājās dzīvoklī - brrrrr. Bet šis mazgāšanas līdzeklis ir labs, un tā smarža nemaz nav uzbāzīga.

Mazgājot Adriana drēbītes, mīkstinātāju nelietoju, bet to pievienoju, skalojot mazuļa plediņu un vannas dvielīti. Smarža ir patīkama, nav pārāk uzbāzīga, un skalojamie audumi patiešām bija mīksti, ko nevar panākt tikai ar ziepju palīdzību.

Arī mazulītis un viņa āda pret šiem apģērba kopšanas līdzekļiem neko neiebilst, tādēļ secinu, ka patīk ne tikai mammai, bet arī bērnam. Jā, un kas ir svarīgi, pret pulvera smaržu neiebilst arī mājdzīvnieks - kaķis. Līdz šim varēja manīt, ka ne tikai man, bet arī kaķim citu mazgājamo uzbāzīgā smarža neiet visai pie sirds (pareizāk pie deguna)."
 

 

"Veļas mazgājamā līdzekļa un mīkstinātāja pietiks ilgam laikam," priecājas Ramona Lūse gadu vecā Ronalda mamma: 

"Esmu priecīga par iespēju izmēģināt šos mazgājamos līdzekļus, kas piemēroti tieši maziem ķipariem. Kopumā varu teikt, ka gan veļas mazgājamais, gan mīkstinātājs lieliski tika galā ar savu uzdevumu. Arī smarža ir viegla un patīkama. Te gan jāpiebilst, ka mīkstinātāju liku vienu trešdaļu no norādītās normas. Ar to pietika, lai drēbes kļūtu mīkstas un tīkamas. Tas priecē, jo mums ir dzelžains ūdens, rezultātā drēbes, īpaši dvieļi ir diezgan asi. Līdz šim es izvairījos izmantot veļas mīkstinātāju, jo man ne visai patīk mīkstinātāju smaržas, ja tās dikti jūtamas drēbēs. Uz visādiem aromātiem mans deguns diezgan jūtīgs. Un vēl laba ziņa – tā kā līdzekļus var likt mazāk par noteikto normu, pietiks ilgākam laikam."

 

FOTO: Ramona ar dēliņu bauda ziemas priekus.

 

Mazgāšanas līdzeklis lieliski tiek galā ar ikdienas traipiem. Stāsta 2 bērnu māmiņa Zaiga Fridrihsone:

 

 

"Veļas mazgājamo līdzekli paspējām izmēģināt vairākkārt. Ar mazgāšanas funkciju tas tika galā pieņemami. Melleņu ievārījumu gan neizmazgāja, bet ar ikdienas traipiem tika galā. Aromāts pirmajā brīdī pēc mazgāšanas šķita spēcīgs, bet žūstot samazinājās, kas ir labi. Alerģiskas reakcijas neradīja. Drēbītes pēc mazgāšanas šķita mazliet mīkstākas, kā mazgājot ar ierasto pulveri.

 

Mīkstinātāju 1 reizi paši izmēģinājām un tālāk atdevām ģimenei ar pirmklasnieku un balkonu, jo žāvējot aromāts iekštelpās bija pārāk spēcīgs un nācās atvērt logu (pievienoju tikai pusi no norādītās devas), jo koda kaklā gan mums lielajiem, gan mazajiem. Drēbes bija tiešām mīkstākas, bet teikšu godīgi - tik spēcīgi smaržojošas man nebija dūšas vilkt mazajiem mugurā. Viņi man ir dikti jūtīgi uz ķīmijām, tāpēc drēbes pārmazgāju ar mūsu ierasto mazgājamo līdzekli, kuram nav smaržvielu vispār.

 

Ģimene, kam atdevām mīkstinātāju gan bija sajūsmā. Lietojot un priecājoties, jo uz balkona žāvējot, aromāts nav spēcīgs, bet drēbītes mīkstas un patīkamas. Arī ādas reakcijas nekādas nesot." 

Reklāma
Reklāma

 

FOTO: Zaiga ar bērniem atpūtā.

 

 

 

3 bērnu māmiņa Gunita Kleinberga priecīga, ka vairs nav jāsteidz izņemt veļu no veļas mašīnas:

"Šo veļas mazgāšanas līdzekli lietoju kopā ar veļas mīkstinātāju "Silan Sensitive", pirms aizņēmos šo veļas mīkstinātāju no kaimiņiem:). 

Iepriekš veļas mazgāšanai es lietoju "Persil" veļas mazgāšanas līdzekli. Reiz sanāca tā, ka veļas mīkstinātāju aizņēmos no kaimiņiem, tas bija “Silan Sensitive”. Smējos, ka kaimiņiem mīkstinātāju atpakaļ nedošu, jo ir maiga un patīkama smarža, izņemot drēbes no veļas mašīnas, tās ir patīkami mīkstas. Tagad, testējot "Persil Sensitive" šķidro veļas mazgāšanas līdzekli un  "Silan" mīkstinātāju, ar to veļas mašīnā mazgāju ne vien lielo bērnu drēbes, bet arī pus gadu vecā dēliņa apģērbu. 

 

FOTO: Gunita kopā ar vecāko dēlu.

 

Jāatzīst, es pamanīju vēl vienu jauku lietu - kā jau dienas ir steidzīgas, reizēm gadās, ka drēbes no veļas mašīnas uzreiz netiek  izņemtas un tur dažkārt nostāv 4 vai 5 stundas. Mirklī, kad atceros, ar bažām domāju, ka atkal būs jāmazgā, jo smakos. Man par patīkamu pārsteigumu, "Persil" mazgāšanas līdzeklis kopā ar "Silan" mīkstinātāju arī šo nelielo problēmu ir atrisinājis, jo drēbes arī pēc vairāku stundu stāvēšanas veļas mašīnā nesmako un, žaujot uz balkona, saglabā patīkami maigo smaržu."

 

 

"Šos mazgāšanas līdzekļus iegādāšos arī pati," pārliecināta ir Kristīne Kiruška, 6 mēnešus vecās Esteres mamma:

"Man testējamie produkti patīk - ne "Persil", ne "Silan" nekad nav likuši vilties. Smarža ir jauka un noturīga, nav pārmērīgi uzbāzīga. Pēc mazgāšanas drēbes ir mīkstas un patīkamas, pagaidām nav novērots, ka kāds traips netiek izmazgāts. Nekādas alerģijas reakcijas nav novērotas. Esmu arī līdz šim izvēlējusies šos mazgāšanas līdzekļus un noteikti izvēlēšos arī turpmāk. 

FOTO: Mazā Estere pēc dažām dienām svinēs 6 mēnešu jubileju.

 

Man, kā jaunajai māmiņai, kurai aug mazulis, kas iepazīst pasauli un bieži vien šī iepazīšanās beidzās ar kādu šmuci uz drēbēm, ir svarīgi - lai mazgāšanas līdzekļi perfekti izmazgātu traipus, jauki smaržotu un protams neliktu saskarties ar kādām alerģiskām reakcijām. Šie līdzekļi tiešām atbilst manām prasībām! :)" 

 

 

 

Par veļas mazgāšanas līdzekli "Persil" un veļas mīkstinātāju "Silan Sensitive"

 

Jaunais "Silan Sensitive" veļas mīkstinātājs - labākais no "Silan" jutīgas ādas kopšanai. Daudzas ģimenes visā Eiropā saskaras ar jutīgas ādas radītājām problēmām. Mūsdienās katrs trešais cilvēks cieš no alerģijām, un teju katrā mājsaimniecībā ir vismaz viens cilvēks ar jutīgu ādu. Būtiska uzmanība jāpievērš produktiem, kurus izvēlamies. Tiem jāatbilst katra ģimenes locekļa ādas vajadzībām. Tie nedrīkst kairināt ādu un izraisīt jutīgumu vai alerģiju, ne pieaugušajiem, ne bērniem. Mūsu āda visu laiku ir saskarsmē ar audumu, tādēļ viens no veidiem kā to aizsargāt, ir rūpēties, lai drēbes un veļa ir pieskārienam patīkama un saudzīga. Tieši tāpēc "Silan Sensitive" uzlabotā foruma jutīgai ādai ir piemērota pat cilvēkiem ar alerģijām. 

Jaunā "Silan Sensitive" formula ir dermatoloģiski pārbaudīta, kā arī tas ir vienīgais veļas mīkstinātājs, ko iesaka Eiropas Alerģijas izpētes centrs. (ECARF). ECARF ir Eiropas mēroga bezpeļņas institūts, kas izmanto zinātniskās pētniecības metodes, lai pārbaudītu produktus, kas ir piemēroti cilvēkiem ar dažādām alerģijām. 

Abi pieejami "Silan" veļas mīkstinātāja varianti – "Silan Sensitive" un "Silan Sensitive" Rožu un Zīda Ekstrakti – ir uzrādījuši lieliskus rezultātus ECARF veiktajos testos. Testi uzrādīja, ka abi varianti ir lieliski piemēroti cilvēkiem ar alerģijām. Līdz ar to ir izvietots arī īpašs ECARF kvalitātes zīmogs uz katra "Silan Sensitive" produkta. 

Jaunais "Silan Sensitive" veļas mīkstinātājs padara veļu īpaši maigu un tā jaunos aromātus izbaudīs visa ģimene.

"Persil Sensitive" - veļas mazgāšanas līdzekļu sērija, kas īpaši paredzēta, lai mazgātu apģērbu jūtīgai ādai. Visi "Persil Sensitive" produkti ir īpaši radīti jutīgas ādas vajadzībām.Tie ir  maigi ādai un tiem ir viegli svaiga smarža, kas ir piemērota pat tiem, kas cieš no alerģijām.

"Persil Sensitive" želeja – veļas mazgāšanas pulvera alternatīva, tā ātri izšķīst, neatstājot nekādas mazgāšanas līdzekļa paliekas un likvidē traipus, pat dziļi no šķiedrām. Tas ir ideāli piemērots bērnu un mazuļu apģērbam, kā arī alerģiskiem cilvēkiem. "Persil Sensitive" želeja ir piemērota baltu un krāsainu audumu mazgāšanai.